Baldacchino Supreme: přepychový spánek

Tagy:  postel, nábytek, ložnice, lůžka, design, drahé, moderní, nejdražší postel na světě, hebanon, interiérový nábytek, moderní nábytek, zlato, textilie, drahé kameny, diamanty, luxus, exkluzivní

Sponzorované odkazy:

Baldacchino Supreme: přepychový spánek

Kvalita odpočinku jde ruku v ruce s kvalitou postele, jejímuž výběru bychom měli věnovat maximální pozornost.

Dnes si představíme nejdražší postel na světě, jež je dílem Stuarta Hughese a italského výrobce luxusního nábytku, společnosti Hebanon by Fratelli Basile Interiére.

Baldacchino Supreme tak zní název postele a představitele luxusního odpočinku a spánku. Luxus netkví pouze ve kvalitě, designu a použité technice, luxus tkví také v ceně, která se vyhoupla na čtyři miliony liber, což je zhruba 113 milionu korun.

Vzhledem k tomu, co všechno postel obsahuje a čím disponuje, je cena v podstatě přijatelná. Postel Baldacchino Supreme disponuje 107 kilogramy pravého zlato, které je použito především na detailní prvky. Zlatem jsou vymalovány lístečky na baldachýnu postele, stejně jako zdobení, které se nachází na čalouněné pelesti.

Textilie doplňuje ten nejluxusnější materiál, použito je italské hedvábí a velmi kvalitní bavlna. Konstrukce postele je vyřezána z jasanového a kaštanového dřeva, k výrobě okrajů nebes bylo použito dřevo třešňové.

Pelest je vykládána diamanty a drahými kameny, které dodávají posteli Baldacchino Supreme ten správný ráz. Postel byla vyrobena pouze v limitované edici, a to v počtu dvou kusů, což ji činí o to více zajímavější a žádanější.

Baldacchino Supreme aneb luxus zvaný spánekBaldacchino Supreme aneb luxus zvaný spánek

zdroj: http://www.hebanon.com

Článek Baldacchino Supreme: přepychový spánek byl publikován 2. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...