Sofistikovaný italský nábytek od Altamoda: Kult a Fusion

Tagy:  nábytek, interiérový nábytek, lampa, stolní lampa, skříň, skříňka, stůl, konferenční stůl, stolek, židle, křeslo, relaxační křeslo, design, doplňky, dekorace, altamoda

Sponzorované odkazy:

Sofistikovaný italský nábytek od Altamoda: Kult a Fusion

Italská nábytkářská firma Altamoda patří ke špičce ve svém oboru, její prvenství v designovém světě je dáno především inovací a dokonalými nápady.

Přeměna stávající interiéru s nábytkem od společnosti Alatamoda je sázka na „černého koně“. Byť jen s jediným výrobkem dokážeme proměnit interiér v decentní a plnohodnotný prostor.

Nejnovější kolekce působí sofistikovaným dojmem, jenž se může pochlubit vysokou designovou chutí. Kolekce je charakteristická především svým typickým tvarem, který se vyznačuje jednoduchostí, oblostí, detailně řešenými prvky a vznešenými liniemi. Styl kolekce je spojen s rukopisem exkluzivních tónů, elegantního designu, luxusních prvků, které nejsou pohlceny typickou objemností.

Sbírka s názvem Kult a Fusion se může pochlubit kolekcí luxusního nábytku, který kombinuje módní tkaniny, kvalitní materiály a nadčasové povrchové úpravy. Celá kolekce je oplývá rozmarnými siluetami, které balancují na hranici mezi uměním a funkcí.

Kolekce Kult nabízí půvab a post-moderní estetický vzhled, okouzlující barevné sladění černé a slonové kosti. Fusion kolekci doplňuje svým sofistikovaným vzhledem, barevnými odstíny (bílá, béžová, černá) a přesnou definicí minimalismu.

vyvážená harmonievyvážená harmonie
elegance a luxuselegance a luxus

zdroj: http://www.altamodaitalia.it

Článek Sofistikovaný italský nábytek od Altamoda: Kult a Fusion byl publikován 25. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...