Moderní konferenční stolek uvedl Oliver Nikolic

Tagy:  konferenční stolek, sůl, stolek, odkládací stolek, nábytek, interiérový nábytek, dřevěný stolek, dřevo, sklo, ant, oliver nikolic

Sponzorované odkazy:

Moderní konferenční stolek uvedl Oliver Nikolic

Konferenční stolek neodmyslitelně tvoří součást obývacího pokoje, kde nejčastěji vyplňuje prostor sedací soupravy. Design těchto odkládacích a dekoračních stolků je nekonečně rozsáhlý, jejich výběr je omezen pouze interiérem a osobním vkusem.

Konferenční stolky zaznamenávají designový boom, stávají se nejdiskutabilnějším projektem řady designérů i samotných uživatelů. Na jejich vzhled se kladou vysoké nároky, ovšem s politováníhodné se jedná o nároky estetické, nikoli funkční a technické.

Designér Oliver Nikolic představil konferenční stolek, s jednoduchým pojmenováním – Ant. Stolek splňuje nejen stránku estetickou, ale i praktickou, jeho moderní verze pojednává o jednoduchém designu zahaleném do maximální funkčnosti.

Konferenční stolek Ant je vyroben z klasických materiálů, které se nikterak neliší od své konkurence – k výrobě bylo použito dřevo a sklo. Unikátnost ovšem spočívá v odděleném prostoru dvou samostatných desek stolu, které umožňují jeho užívání vícero uživatelům najednou.

Nenápadný design, přírodní a decentní materiály dovolují integrování stolku do rozmanitých interiérů, a to bez narušení stávajícího konceptu prostoru.

funkčnost, praktika a designfunkčnost, praktika a design

zdroj: http://www.behance.net/…table/909487

Článek Moderní konferenční stolek uvedl Oliver Nikolic byl publikován 24. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...