Light pillow aneb světlo ve tvaru polštáře

Tagy:  světlo, osvětlení, polštář, polštářek, lampa, lampička, lustr, nástěnné světlo, stojací světlo, stojací lampa, osvětlení domu

Sponzorované odkazy:

Light pillow aneb světlo ve tvaru polštáře

Světlo tvoří nedílnou součást našeho života, bez něhož by nebyl život. Pro člověka má nejvýznamnější vliv především světlo přírodní (venkovní), ovšem světlo umělé může pozitivně či negativně ovlivnit naši psychiku.

Ať už se na zdroj světla díváme jakýmakoli očima, vždy bychom měli mít na paměti, že světlo je důležitým zdrojem naší energie, mysli i zdraví. Designéři nás doslova zaplavují nejrůznějšími druhy osvětlení, stále přicházejí s něčím novým, více propracovanějším a estetičtějším.

Designér Linas Kutavicius představil osvětlení Light Pillow, netradiční osvětlení zabalené do heboučké tkaniny ve tvaru polštáře. K výrobě tohoto designového osvětlení byla použita pouze 100% bavlna, výplň tvoří kostra, která sestává z ocelové konstrukce jenž dokonale drží tvar. Uvnitř polštáře se ukrývá LED žárovka, která může disponovat různými barevnými odstíny.

Lampu ve tvaru polštáře můžeme umístit kam nás zrovna napadne, dobře se bude vyjímat na stolku, ale také na zemi nebo na stěně. Její všestranné využití nadchne především interiérové kreativce, kteří milují prostorovou obměnu. Mobilita polštáře – osvětlení, umožňuje snadnou přenositelnost, která nám poskytne libovolné přemístění lampy z místa na místo.

Bavlněný, svrchní potah je odnímatelný, což nám umožňuje velmi snadnou údržbu.

snadno přemistitelné osvětlenísnadno přemistitelné osvětlení
decentní, originální a trendydecentní, originální a trendy

Zdroj: http//www. thedesignhome.com

Článek Light pillow aneb světlo ve tvaru polštáře byl publikován 13. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...