Boty s tváří

Tagy:  dekorace, doplňky, interiérové dekorace, interiérové doplňky, boty, botičky, boty jako dekorace, staré boty, recyklace

Sponzorované odkazy:

Boty s tváří

Dekorace a interiérové doplňky dokáží dodat našemu domovu příjemnou atmosféru, vytvořit rodinný či osobitý styl nebo ozvláštnit kouzlo domova. Interiérové dekorace zahrnuje nejrozmanitější sortiment výrobků, do této škatulky patří sošky, keramika, vázy, kamínky, květiny, aranžmá, obrazy, samolepky nebo např. různé suvenýry dovezených z dalekých cest.

K interiérovým dekoracím však také patří umění, umělecké sbírky, obrazy, sochy, sošky či jiné předměty. Umění v kombinaci s fantazií integrovala Gwen Murphy do podoby obuvi.

Kolekce staronových bot, které však neslouží k účelům oděvním, nýbrž pouze k účelům dekorativním. Finální výrobek je vytvořen recyklační technikou, k výrobě byly použity staré boty a nový doplňkový materiál. Hlavním materiálem je popelavý jíl a akrylové barvy, které slouží pro výrobu samotného obličeje.

Boty s tváří se na vás budou smát, vyplazovat jazyk, šklebit se nebo vyjadřovat nadřazenou autoritativní grimasu. Každému páru bot vtělila Gwen určitou, osobností tvář, která dokonale vystihuje jejich tělo – tedy samotné boty.

Co pár bot, to jedinečný vzhled, jedinečný charakter a styl osobnosti, také jedinečný původ a národnost. Některé boty jsou tvořeny ve stylu exotickém, jiné ve stylu starobylém, některé jsou hodně „ženské“, jiné naopak „mužské“.

boty vyjadřující rozmanité grimasyboty vyjadřující rozmanité grimasy

zdroj: http://www.gwenmurphy.blogspot.com

Článek Boty s tváří byl publikován 10. února 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...