Stojan a police na víno nejen do kuchyně

Tagy:  víno, vinný sklep, stojan, doplňky, kuchyň

Sponzorované odkazy:

Stojan a police na víno nejen do kuchyně

Milovníci vín řeší ve svých domech a bytech obvykle stále jeden a ten samý problém. Kam všechny lahve šikovně umístit? S tím nám pomohou stojany na lahve, které můžeme umístit prakticky kamkoli. Nejčastěji je najdeme v obývacích pokojích či jídelnách nebo kuchyních.

V hlavní roli dřevo

Dřevo je oblíbeným materiálem sloužícím k výrobě téměř jakéhokoli nábytku či bytového doplňku. Stojan na lahve vyrobený ze dřeva se skvěle hodí do všech interiérů, kde právě tento přírodní materiál převládá. Vynikne proto nejen v moderních bytech, ale také na chalupách a ve venkovských domech. Do stojanu se vejde 12 lahví a díky jednotlivým přihrádkám máme nad našimi zásobami skvělý přehled.

Jednoduchý a kamkoliv, autor: vinostyl.czJednoduchý a kamkoliv, autor: vinostyl.cz

Pro milovníky vína

Kdo si na víno hodně potrpí a jeho sbírka lahví se neustále zvětšuje, jistě uvítá stojan který dokáže růst s růstem sbírky vína. Kovový stojan lze postupně zvětšovat a s přibývajícími lahvemi proto nikdy nenastane problém s nedostatkem místa pro další vína. Stojan lze umístit do místnosti ke zdi, do sklepa, či do spíže. Sbírku pak můžeme zvětšovat do šířky i výšky a srovnat do ní velké množství lahví. Stojan sestává z jednotlivých kovových částí, do každé se vejdou tři lahve.

Vzdušný v kovu, autor: e-zack.czVzdušný v kovu, autor: e-zack.cz

Originální stojany na víno také jako součást interiéru

Stojan na víno je nejen praktickým úložným prostorem na celou řadu lahví, může být také plnohodnotnou součástí interiéru a zdobit například obývací pokoj. Tak tomu je u ratanového stojanu, který sice pojme jen pět lahví, za to je velmi zdařilým a zajímavým designérským kouskem, který si obzvláště milovníci přírodních materiálů ihned oblíbí. Umístit jej můžeme jak na zem, tak stůl či polici. Přírodní odstíny se hodí k téměř jakýmkoli barvám a takový stojan bude skvěle vypadat v podobně laděném interiéru.

Ratanový stojan na pět lahví, autor: forliving-nabytek.abriana.czRatanový stojan na pět lahví, autor: forliving-nabytek.abriana.cz

Ukázky moderních stojanů na lahve, které nás ohromí

Ne každý preferuje přírodní materiály, kdo dává přednost inovaci a moderně, jistě ho zaujme plastový stojan na lahve. Průzračná barva nám umožní umístit ho do jakéhokoli pokoje k jakýmkoli barvám. Inovativní je nejen materiál, ze kterého je vyrobený. Také jeho ladný tvar dýchá novotou a nápadem.

Z čirého plastu na stůl i polici, autor: noxinterier.skZ čirého plastu na stůl i polici, autor: noxinterier.sk

Tvořeny s vtipem jsou stojany ve tvaru kaktusu či hroznového vína. Poslouží jako úložný prostor a zároveň jako velice originální interiérový doplněk. Zaujmou nás také barvy, ve kterých jsou stojany vyvedené.

Stylové stojany v originálním provedení, autor: darkotipy.czStylové stojany v originálním provedení, autor: darkotipy.cz

Článek Stojan a police na víno nejen do kuchyně byl publikován 24. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...