Sedací soupravy Ikea – studentské i luxusní

Tagy:  Ikea, sedačky, sedací soupravy, pohovky, sofa, obývák, obývací pokoj, studentský pokoj

Sponzorované odkazy:

Sedací soupravy Ikea – studentské i luxusní

Sedací souprava hraje v každém bytě či domě velice významnou roli. Slouží nejen k našemu odpočinku. Sedací souprava dělá v obývacím pokoji velký dojem a je místem, kde hostíme své časté návštěvy. Důležité proto je, aby skvěle vypadala a zároveň byla pohodlná a dobře sloužila. V obchodním domě Ikea najdeme mnoho pohovek a křesel, které nás zaujmou svým skvělým zpracováním a navíc i komfortem, který poskytnou.

Sedací souprava, které přesně padne do prostoru

Velká sedací souprava se hodí do bytu, ve kterém žije hodně lidí, nebo pro ty, kteří často pořádají večírky, zvou si návštěvy a mají rádi komfort a pohodlí pro sebe, pokud zrovna relaxují. Rozměrná rohová pohovka neutrální tmavě šedé barvy působí i přes velmi jednoduché zpracování moderně a bude velmi vkusná v kterémkoli interiéru. Skvěle bude vypadat, ozvláštníme-li ji polštářky v některé z výrazných zářivých barev.

Látkové sedačky pro každý interiérLátkové sedačky pro každý interiér

Do menších obývacích pokojů bez problému vtěsnáme měkoučkou pohodlnou pohovku v překrásném sytém červeno-růžovém odstínu. Tato sedačka je kompromisem mezi klasikou a modernou. Jednoduchý a svěže moderní je nábytek s květinovým vzorem. Malá pohovka s hranatými opěrkami je velice nekomplikovaná a bude se hodit i do předsíně, uvítací haly, či do ložnice. Velice pohodlné je i světlé křeslo, které bude praktické taktéž v kterékoli místnosti, ne pouze v obývacím pokoji.

Pro ty, co se rádi na všem podílejí

Sedací soupravu si v Ikee můžeme sestavit i sami přesně na míru. Stačí jednoduše kombinovat jednotlivé části a docílit jednoduché malé praktické pohovky, či rozměrné sedací soupravy pasující přesně do našeho obývacího pokoje. Je jen na nás, jak její finální podoba bude vypadat.

Sestavte si sedačku dle svéhoSestavte si sedačku dle svého

Jednoduchost je moderní

Ikea nabízí mnoho jednoduchých moderních modelů pohovek, které jsou obvykle jasných ostrých linií a vybírat můžeme nejen z mnoha typů, ale i celé řady hravých pestrých barev. Pohovka nám tak bude vždy přesně pasovat do interiéru.

Stylové kožené sedačky IkeaStylové kožené sedačky Ikea

Rozkládací soupravy oceníme

Mnoho z nás cení rozkládací sedací soupravy, které nám Ikea vždy představí ve své nabídce. Rozkládací pohovky nabízejí skvělý komfort jak při posezení s přáteli, tak v noci během spánku. Mnohdy je jejich součástí kvalitní matrace, která je pro pravidelné spaní na pohovce přímo nezbytná. Rozkládací sedačku oceníme v malých prostorech, kam se postel a pohovka současně nevejdou. Také pro studenty je rozkládací sedačka skvělým způsobem, jak užitečně využít prostoru. Mnohdy se na tomto spojení 2 v 1 také ušetří.

Rozkládací sedačky nejen do studentského pokojeRozkládací sedačky nejen do studentského pokoje

Autor fotografií: Ikea

Článek Sedací soupravy Ikea – studentské i luxusní byl publikován 25. března 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...