Šatní skříň zahalena do paravánu

Tagy:  paravan, věšák, šatní skříň, nábytek, interiérový nábytek, skříň, skříně, rozdělovač místnosti

Sponzorované odkazy:

Šatní skříň zahalena do paravánu

O tom, že multifunkční nábytek hraje v interiéru hlavní roli, není dnes již žádných pochyb. Multifunkční nábytek nám šetří nejen místo, ale také čas – v jedné poloze můžeme zpravidla vykonávat více činností.

Ne jinak je tomu i u naše dalšího multifunkčně pojatého interiérového nábytku, který kombinuje šatní skříň, paraván, věšák a design. Multifunkčně pojatý odkládací a převlékací systém dokonale vyplňuje prostor a nabízí nové možnosti v oblasti designu.

Otevřené prostory jsou trendy, navíc nabízejí praktickou stránku jejich užívání a možnosti do věcí „vidět“. Pokud nejsme zrovna příznivci paravánů, není nic snazšího, než tento multifunkční systém sestavit do tvaru, jenž odpovídá šatní skříni. Nábytek může být otevřený (s vytáhlými roletami), pokud chceme pro naše oblečení soukromí, stačí rolety stáhnout.

Paraván může také velmi účinně sloužit jako rozdělovač prostoru, poskytne tak soukromí a nebo nabídne clonu před nežádoucími slunečními paprsky.

Multifunkční systém disponuje následujícími rozměry: 180 × 50 × 9 cm, v otevřeném stavu: 180 × 200 × 2 cm. K výrobě nábytku bylo použitého masivní dřevo – dub, clonky jsou z textilu, nylonu.

dokonalé řešení multifunkčního využitídokonalé řešení multifunkčního využití
paraván, věšák, šatní skříň nebo rozdělovač místnostiparaván, věšák, šatní skříň nebo rozdělovač místnosti

zdroj: www.lorisetlivia.com

Článek Šatní skříň zahalena do paravánu byl publikován 31. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...