Multimediální skříňka Acerbis

Tagy:  multimediální skříňka Acerbis, skříňka, televizní stolek, televizní skříň, skříň na televizi, stolek na televizi, obývací stěna, obývací stolek,

Sponzorované odkazy:

Multimediální skříňka Acerbis

Nábytkový minimalismus je stále více trendy a žádoucí, neboť přispívá k tomu, že je prostor prosvětlený a vzdušný. Pravdou však je, že se bez určitých nábytkových jednotek neobejdeme. K jedním z nich patří i televizní skříňka, ve které se zpravidla skrývají nejen DVD či CD přehrávače, ale také samotná televizní obrazovka.

Dnes vám představíme elegantní multimediální skříňku Acerbis, která ve svém nitru skrývá vše oku žádoucí i nežádoucí. Televizní skříňka obsahuje audio i video elektronická zařízení, která jsou viditelná pouze v případě potřeby. Přes den je vše řádně uschována po pokličkou a večer se obývací pokoj promění v kinosál. Televizní obrazovka může dle potřeby úplně zmizet za velkými posuvnými dveřmi.

K největším výhodám multimediální skříňky Acerbis patří ukrytí všech kabelů, které jsou právě oku i designu nežádoucí. Také barevnou variantu lze přizpůsobit danému interiéru, v nabídce je čistě bílá nebo kombinace bílé a černé.

Televizní skříňka má i význam dekorativního a úložného prostoru, neboť na televizní set navazují další police, které lze využít jakýmkoliv způsobem. Inovace televizní skříňky se v tomto případě opravdu zdařila. Skříň Acerbis vnese do interiéru vzdušnost, lehkost a elegantnost.

systém posuvných dvířeksystém posuvných dvířek
ideální řešení pro kompletní domácí kinoideální řešení pro kompletní domácí kino
elegantní provedení pro moderní bydleníelegantní provedení pro moderní bydlení

Zdroj: http://www.bornrich.org/…sliding-door

Článek Multimediální skříňka Acerbis byl publikován 6. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...