Máte hodně oblečení a málo prostoru? Bude se vám hodit skříň na míru!

Sponzorované odkazy:

Máte hodně oblečení a málo prostoru? Bude se vám hodit skříň na míru!

Nábytek je v poslední době díky nedostatku dřeva ve světě čím dál dražší, to ale není důvod proč na jeho pořízení šetřit. U konferenčního stolku možná, protože je měníme častěji, ale při pořízení šatních skříní je lepší investovat vyšší obnos, protože kvalitní skříň vám bude sloužit i několik desetiletí.

Srovnejte si skříněSrovnejte si skříně

Pokud řešíte navíc i omezený prostor, vyplatí se oslovit šikovného truhláře a nechat si vyrobit skříň na míru vašemu prostoru a představám. Budete mít všechny potřebné poličky a nejrůznější vychytávky, které vám běžně prodávaný sektorový nábytek nikdy nenabídne.

Vnitřní uspořádání skříně bude nakonec z praktického hlediska mnohem důležitější než její vnějšek, Než si objednáte skříň, protřiďte si šatník a ujasněte si, co vše budete chtít v nové skříni skladovat. Běžné oblečení, nebo budete chtít skříň až ke stropu a nahoře skladovat sezónní věci? Budete chtít vymezený koutek na kabelky, pásky, šuplíky na prádlo a místo, kam uložíte boty?

musíte uskladnit spoustu drobnostímusíte uskladnit spoustu drobností

Budete chtít především police, nebo raději věšíte oblečení na ramínka? Máte nějaké dlouhé společenské šaty, dlouhé kabáty, které při pověšení zabírají více prostoru? Nebo chcete skříň do dětského pokoje, kde bude třeba počítat s tím, že vaše dítě musí dosáhnout na běžně nošené věci?

Snem každé ženy je šatnaSnem každé ženy je šatna

Otázek je spousta a na všechny byste si měli odpovědět dříve, než zavoláte řemeslníka. Usnadní to komunikaci a urychlí objednávku. S truhlářem pak můžete konzultovat materiál, ze kterého bude skříň vyrobena, způsob otvírání, druh kolejnic a úchytek.

Do přesíně se také hodí vestavěná skříňDo přesíně se také hodí vestavěná skříň

Šatní skříň na míru vám usnadní úklid, všechno vaše oblečení bude mít své místo a bude vypadat mnohem lépe, než běžné skříni z obchodu, kde se musíte spokojit s předem danou velikostí polic a šířek šatních tyčí. Navíc je každá skříň originální, takže nikdo nebude mít doma stejnou skříň jako vy. To už za nějaké ty korunky navíc stojí ne?

Článek Máte hodně oblečení a málo prostoru? Bude se vám hodit skříň na míru! byl publikován 16. listopadu 2021 v 09.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...