Závěsná svítidla inspirovaná medúzou

Tagy:  lustr, světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, medúza, medúzy, lustry, design

Sponzorované odkazy:

Závěsná svítidla inspirovaná medúzou

Osvětlení patří k nezbytnému interiérovému vybavení, bez něhož by chod domácnosti nebyl plnohodnotný. Každý moderní interiér vyplňuje několik druhů a typů osvětlení, každé přináší jiný účel.

Většinu světel si pořizujeme za účelem praktickým, tedy k tomu, abychom získali umělý zdroj světla. Některá osvětlení si však pořizujeme za účelem designovým, tedy především k dozdobení našeho interiéru.

Poslední škatulkou jsou světla, která splňují jak stránku praktickou, tak i stránku designovou. A právě do této škatulky multifunkčních světel patří i modely z kolekce „medusa“.

Neuvěřitelně nádherné, delikátní a především neobvyklé osvětlení, v podobě závěsných lustrů – to jsou světla od návrháře Roxy Towry-Russella. Osvětlení v podobě medúz ocení nejen nadšenci moře a podmořské fauny a flory, ale také milovníci nevšedního designu.

Tyto originální lustry jsou vyrobeny z plastu a díky propracovanému ztvárnění jsou nerozeznatelné od pravých, „živých“ medúz.

Decentní, originální a kreativní zpracování lustrů v podobě medúz, přináší nový designový rozměr do všech moderních interiérů. Neodolatelná podívaná se naskýtá kdykoliv, kdy jen byť pouhým koutkem očka zavadíme o tuto nádheru.

neskutečně fascinující podívaná na kolekci medúzových světelneskutečně fascinující podívaná na kolekci medúzových světel

zdroj: http://www.behance.net

Článek Závěsná svítidla inspirovaná medúzou byl publikován 20. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...