Stříbro, jako nezbytný prvek interiéru

Tagy:  stříbro, stříbrný, nábytek, stříbrný nábytek, chrom, chromové, nerez, interiér, dekorace

Sponzorované odkazy:

Stříbro, jako nezbytný prvek interiéru

Od elegantní nerezové oceli v podobě kuchyňských spotřebičů až po chromované závěsné lampy, to je výčet pojmů se společným jmenovatelem: stříbro.

Stříbrné tóny dávají interiéru styl, pocit exkluzivního provedení a celkové atmosféry prostoru. Pocit chladu v podání stříbrné barvy je v tomto případě nahrazen pocitem sofistikovaného ztvárnění.

Stříbrné tóny se odrážejí v různých kovech, mohou jimi být samotné stříbro, nerez, nikl, chrom nebo platina. Stříbrné tóny jsou ideální volbou k vylepšení interiéru, díky kterým dosáhneme exkluzivního a luxusního vzhledu.

Široké zastoupení stříbra můžeme aplikovat do kuchyně, kde se používá ke zpracování kuchyňských ostrůvků, pracovních desek, digestořím, nástěnných polic a spotřebičům.

Ačkoliv stříbrné tóny jsou na pohled studené, v interiéru působí neutrálně a dokáží se snoubit se všemi barvami.

Nábytek v podobě stříbrných odstínů, glamour nábytek, je prvkem překvapení a nadčasové aktuálnosti. Mnohdy k tomu postačí i malé detaily, jako jsou například chromové či nerezové nohy stolu, židle či televizních stolků.

Kovové pojetí můžeme aplikovat i na stěnu, a to v podobě stříbrných tapet, která dodá místnosti nový pohledový rozměr. Tapetu můžeme použít pouze na část stěny, jako akcent nebo na celý prostor. Záleží na designu tapety, její jednoduchost a stylu interiéru.

Nesmíme zapomenout ani na stříbrné interiérové textilie a bytové dekorace, které dodají prostoru celkovou chladnou komplexnost.

chladná krása v tónech stříbrnýchchladná krása v tónech stříbrných
exkluzivní krásaexkluzivní krása
glamour nábytekglamour nábytek
stříbro všude, kam se podívášstříbro všude, kam se podíváš

zdroj: http://freshome.com/…ur-interiors

Článek Stříbro, jako nezbytný prvek interiéru byl publikován 15. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...