Luxusní plastový nábytek jedině od společnosti Zaha - Hadid

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, židle, stůl, stolek, konferenční stolek, konferenční stůl, židle, plast, plastový nábytek, moderní, design, interiérový plastový nábytek, plastový nábytek do domu, interiérový nábytek, jídelní stůl, jídelní židle, moree, svítící, svítící nábytel, LED, světelný nábytek, LED nábytek

Sponzorované odkazy:

Luxusní plastový nábytek jedině od společnosti Zaha - Hadid

Plast již není výhradou pouze našich zahrad, ba naopak, s přibývajícím časem se začíná integrovat do moderních interiérů. Dnes již neplatí pravidlo, že plast je levnější alternativou kvalitního nábytku, a tak nic nebrání v cestě zmodernizovat svůj domov plastem.

K aktuálním trendům interiérového designu patří manimalismus, který nahradil masivní kusy nábytku. A právě tento směr dokonale otevírá prostor pro využití odlehčeného plastového nábytku.

K přednostem plastového nábytku patří optické rozbití tmavého a malého prostoru, variabilita umístění, mobilita a tvarová volnost. Výrobci plastového nábytku mají ve tvarech doslova volnou ruku, mohou vymýšlet nejrůznější tvarové variace, a to bez sebemenšího omezení. Také barevná škála je rozmanitá, nabídka zahrnuje i plast čirý, průhledný, probarvený nebo tónovaný.

Novinkou na trhu je speciální plast, Hi-Macsu, vyvinutý společností LG Chem Europe. Jedná se o materiál na bázi bauxitu a polymetylmeta­krylátu, díky kterému je možné realizovat nejrůznější styly, včetně fluidního a futuristického designu.

Společnost Zahy Hadid předvedla, co všechno je možné z unikátního plastu vytvořit. Neuvěřitelnou podívanou můžete zhlédnout v prvním patře hotelu Puerta América v Madridu nebo v naší fotogalerii.

osvětlení plastu je fascinujícíosvětlení plastu je fascinující
dokonalá plastová harmoniedokonalá plastová harmonie

zdroj: http://www.zaha-hadid.com

Článek Luxusní plastový nábytek jedině od společnosti Zaha - Hadid byl publikován 7. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...