Nábytek Jamall se stylem

Tagy:  poličky, kuchyňská linka, komoda, vestavěná skříň, sedací souprava, postel

Sponzorované odkazy:

Nábytek Jamall se stylem

Mít byt zařízený pěkným a kvalitním nábytkem může stát mnoho peněz a času, strávený v nejrůznějších obchodech. S nábytkem Jamall je snadné vybavit celý dům a jistě nás potěší, že tak skloubíme kvalitu i skvělý design.

Obývací pokoj v přírodních tónech

V obývacím pokoji trávíme mnoho času a obvykle je to místo, kde rovněž hostíme naše návštěvy. Místnost by to proto měla být příjemná a zařízená vkusně a prakticky. Co se nábytku týče, jistě nás zaujme kombinace tmavého dřeva a bílé barvy. Velmi pěkný je nízký stolek pod televizi se šuplíky. Praktické jsou také poličky nad televizí. Bílé úložné skříňky zavěšené na zdi nabízí mnoho prostoru pro nejrůznější věci. V tomto ohledu je velmi užitečná i vyšší z částí prosklená skříňka. Nejvýznamnějším kusem nábytku v obývacím pokoji je beze sporu sedací souprava. Ta ladí ke zbytku a je tedy rovněž hnědé barvy. Stejně tak i konferenční stolek. Celý pokoj rozjasní velký bílý koberec.

Sestavy nábytku do obývacích pokojůSestavy nábytku do obývacích pokojů

Originální a stylová kuchyň

S nábytkem Jamall si přijdou na své i milovníci jedinečného stylu a neotřelých nápadů. Kuchyň v originální skloubení dřeva a oceli vypadá fantasticky a ačkoli se k sobě na první pohled tyto dva materiály příliš nehodí, tvoří jedinečnou a zajímavou kombinaci. Neobvyklé je i množství otevřených polic, kam lze uložit nádobí a další kuchyňské potřeby. V barvě kovu máme i jídelní stůl s židlemi.

Kuchyňské linky zajímavého designuKuchyňské linky zajímavého designu

Ložnice zařízená jednoduše a vkusně

Ať už poslouží pokoj jako ložnice, dětský pokoj, či pokoj pro hosty, můžeme obdivovat jeho střízlivé a přitom vkusné zařízení. Světlé dřevo lze kombinovat s výraznými barvami, oranžová vypadá, jak vidíme, přímo fantasticky. Postel, noční stolky, komodička i vestavěná skříň k sobě perfektně pasují a poskytují dostatek úložného prostoru, který jistě rádi využijeme. Velký efekt pak dělají doplňky a mimo jiné i výmalba. Velmi pěknými detaily jsou barevné vázy a květináč a také pestrobarevná lampička na nočním stolku. Takto jednoduše zařízený pokoj vypadá stále uklizený a jeho uspořádání ani nedá mnoho práce.

Jednoduchý nábytek do ložniceJednoduchý nábytek do ložnice

Jamall šatník

Ať už máme šatník v ložnici, či v samostatné místnosti, oceníme dostatek prostoru a praktické uspořádání, díky kterému budeme moci srovnat všechny věci tak, jak potřebujeme. Hodit se nám proto bude množství různě velkých přihrádek, poliček a šuplíčků.

Modulární systém nejen do dětských pokojůModulární systém nejen do dětských pokojů

Článek Nábytek Jamall se stylem byl publikován 11. února 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...