Dome Lamp aneb kopule udávají směr

Tagy:  Lampa, světlo, stolní lampa, lampička, osvětlení, interiérové osvětlení, pracovní lampa, lampa na stolu, Dome Lamp, kopule, kopulovitá lampa

Sponzorované odkazy:

Dome Lamp aneb kopule udávají směr

Lampy patří k nezbytným součástím každého moderního interiéru, a tak není divu, že se v našich domácnostech nachází hned několik druhů. K těm nejčastějším patří lampy stojací a stolní.

Stolní lampy nám dopřávají především komfort při práci rozmanitého charakteru. Dnes však bude řeč o lampách neobvyklého tvaru, o lampách kupolovitých aneb Dome Lamp.

Dome Lamp ze společnosti Mater nabízí jedno z nejlepších možných osvětlení, které mohou stolní lampy nabídnout. Společnost Mater se odebírá filosofií založenou na přírodním, přirozeném prostředí. Hlavní myšlenku spojenou se světlem spojuje se sluncem a slunečními paprsky. Dle kruhovitého tvaru slunce přizpůsobila společnost Mater i tvar lampy.

Kopulovitá lampa disponuje kruhovým tvarem, což není nic neobyčejného, unikátností je poloviční stínění. Díky speciálně navrženému tvaru je světlo rozprostřeno tak, aby nám poskytlo co nejintenzivnější a nejlépe rozložené osvětlení.

Jednoduché a zároveň minimalistické designové pojetí vtiskl lampě americký designér Todd Bracher. Hlavním materiálem, který se používá k výrobě lampy, je ocel, konstrukce je vyrobena z recyklovaného hliníku.

Pokud bychom chtěli tuto lampu vlastnit, musíme se připravit na to, že se nejedná o levnou záležitost. Cena lampy se pohybuje něco kolem 700 amerických dolarů, což je také přisuzováno ocenění za nejlepší lampu roku 2009, jenž lampa obdržela.

dokonalé řešení rozložení světladokonalé řešení rozložení světla
black or whiteblack or white
v nabídce také závěsné variantyv nabídce také závěsné varianty

Zdroj: http://2modern.com/…a38Ta38QaNb0

Článek Dome Lamp aneb kopule udávají směr byl publikován 22. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...