Moree: svítící nábytek

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, židle, stůl, stolek, konferenční stolek, konferenční stůl, židle, interiérový nábytek, jídelní stůl, jídelní židle, moree, svítící, svítící nábytel, LED, světelný nábytek, LED nábytek

Sponzorované odkazy:

Moree: svítící nábytek

Milovníky designu, originálního nábytku a stylového řešení interiéru, s největší pravděpodobností zaujme svítící nábytek značky Moree.

Nábytková kolekce, ve verzi LED osvětlení na dálkového ovládání, je revolučním řešením ve světě designového nábytku. Světelná kolekce, označená štítkem Moree, představuje světlo a moderní životní styl s aktuálními trendy potřebami, jenž jsou vtěsnány do neživoucí, materiálové podoby.

Pro lidi milující design a nevšední věci

Značka Moree apeluje na design, jenž je tvořen pro konkrétní skupinu zákazníků, hledajících originalitu, kvalitu, neotřelý styl a exkluzivitu.

Originální styl je vtěsnán do každého kusu nábytku, ve kterém se snoubí praktičnost s moderním designem a nápaditostí. Svítící nábytek je mimořádně flexibilní řešení, se kterým Moree udává nové trendy v oblasti designu a funkčního využití.

Kolekce svítícího nábytku je určena především pro ty, kteří milují stylové pojetí domu, minimalismus a jednoduchost v kombinaci s exkluzivitou.

Technologie LED Multicolor

Nábytek společnosti Moree disponuje kvalitními LED žárovkami v provedení Multicolor, jenž nám umožní za pomoci dálkového ovládání, řídit barevné spektrum. Se stávající náladou nebo probíhající akcí, můžeme jednoduše změnit barvu nábytku.

Smícháním základních barev, kterými jsou červená, zelená a modrá, lze individuálně nastavit požadovaný barevný odstín nebo zvolit některou z předdefinova­ných barev.

Nabídku tvoří i nábytek s jednoduchými, bílými LED žárovkami, které poskytují klasickou barvu osvětlení.

Dobíjecí baterie zajišťují až třicetihodinový bezdrátový provoz, délka provozu bez nutnosti napájení se však liší dle druhu nábytku.

Trendům vévodí neotřelý design

Moree: to jsou kreativní nápady pro výrobky v oblasti nábytku a osvětlení, inovativní produkty životního stylu, osobitý design s překvapující funkčností a vysokou úrovní. V popředí každého produktu je symbióza moderního designu, originální styl a nevídaná vhodnost každodenního použití.

Integrace svítícího nábytku do interiéru i exteriéru je neskutečně jednoduchá, nábytek se dokáže snoubit s jakýmkoli moderním prostředím. Nutno podotknout, že si v prostoru rázem vybuduje dominantní postavení, které jen tak něco nezastíní.

do interiéru i exteriérudo interiéru i exteriéru
ledově designovéledově designové
různá barevná pojetírůzná barevná pojetí

Zdroj: http://www.svitici-nabytek.cz

Článek Moree: svítící nábytek byl publikován 21. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...