Sklenice versus panák

Tagy:  sklenice, sklenička, nápojové sklo, sklo, půllitr, sklenice na pivo, panák, štamprle, sklenice na alkohol, alkohol, tvrdý alkohol

Sponzorované odkazy:

Sklenice versus panák

Nápojové sklo může být samo o sobě zajímavé především svým designem, tvarem a vhodnosti použití. Jeho bodové skóre se zvyšuje se způsobem multifunkčního využití, které navíc šetří místo ve skříni.

Tento zajímavý model sklenice v sobě skrývá nejen klasický půllitr na pivo, ale také štamprli neboli panáka na alkoholické nápoje. Dvě sklenice v různých velikostí, které sice nemůžeme použít naráz, ale určitě jimi oživíme každou událost.

Sklenice se prodávají v sadě po dvou kusech, a to za cenu 20 eur, tedy za cenu přijatelnou, která přiláká řadu zákazníků, jenž budou chtít mít tuto senzaci doma. Ačkoliv se jedná spíše o módní či designový výstřelek v oblasti nápojové skla, je to přinejmenším zajímavý způsob, jak zapůsobit na své přátele.

Jednoduše řešený tvar sklenice dá vyniknout především svému obsahu, a to se zdůrazněním obou dvou položek. Větší důraznost tvaru a originálního pojetí vyzní při naplnění části určené na tvrdý alkohol, kdy dokonale vyzní souhra kónického zpracování.

Někomu může dvojitá sklenice přidat jako zbytečná věc, jiní v ní naopak vidí příjemné zpestření posezení s přáteli a nové pojetí popíjení. Ať tak či onak, o sklenici je v tuto chvíli poměrně velký zájem, což svědčí o tom, že se nápad autorovi podařil k téměř plné spokojenosti.

praktické i designovépraktické i designové

zdroj: http://www.decoesfera.com/…omo-chupitos

Článek Sklenice versus panák byl publikován 19. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...