Dvoumístný dětský nábytkový set

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, dětský nábytek, nábytek pro děti, židle, židlička, jídelní židlička, hraní, děti

Sponzorované odkazy:

Dvoumístný dětský nábytkový set

Dětský nábytek v interiéru zpravidla zabere velmi mnoho místa, což se samozřejmě stupňuje s počtem dětí. Židličky, jídelní sety, stolečky, hrací stolky nebo pracovní stolky jsou rozmístěny po celém domě. Některé kusy se nacházejí v pokojíčku, jiné v kuchyni a jídelně a další můžeme mít i v obývacím pokoji.

Úsporu místa a zároveň designovou stránku nabízí dětský nábytkový set pocházející ze společnosti Child Child Chair.

Tento nábytkový set je určen především pro rodiny s dvěma dětmi a to různého věku. S věkem a samozřejmě i s velikostí (vzrůstem) dítěte rostou nároky na různě odlišný nábytek, což v tomto případě nábytek ze společnosti CH.CH.CH. hravě zvládá.

Nábytkový set nabízí prostor pro různě staré děti, ve kterém si mohou podílet na různých činnosti a vzájemně zde sdílet čas. Nábytek je vhodný nejen na hraní či pracovní činnost, ale také jako jídelní set, kde děti mohou snídat, svačit, obědvati i večeřet.

Nábytek je k dispozici v různých barvách, je rozkládací, což usnadňuje transport a skladování v době přepravy, přemístění nebo v době, kdy děti vyrostou a nábytek již nepotřebují. Rozměry nábytku jsou 63 × 78 × 53 cm.

ideální řešení pro různě staré dětiideální řešení pro různě staré děti
design a komfort na prvním místědesign a komfort na prvním místě

zdroj: http://www.childchildchair.com

Článek Dvoumístný dětský nábytkový set byl publikován 15. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...