Design v hlavní roli: postel na zip

Tagy:  postel, ložnice, lůžko, moderní postel, moderní, design, styl, nábytek, ložnicový nábytek, nábytek do ložnice, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Design v hlavní roli: postel na zip

Postel patří k nejdůležitějším nábytkům, které vyplňují moderní ložnice. Je to také jeden z mála nábytků, kde bychom v první řadě měli hledět na pohodlnost a komfortnost místo na design a styl. Ovšem realita je poněkud jiná, ve většině případů se necháme nalákat stránkou designovou a případné nedostatky zjišťujeme až tehdy, když už je pozdě.

Uživatelskou komfortnost v kombinaci s vysokou dávkou exkluzivního designu nabízí postel od italské společnosti Florida Furniture. Postel na zip: to je novinka, kterou společnost Florida představila.

Postel má jemně zaoblený polstrovaný rám, jehož součástí je zip běžící po celém jeho obvodu. Místo nesympatického stlaní, stačí jednoduše postel zazipovat a během několika mála vteřin máme z postele úhledný designový prvek. Peřiny jsou během dne schovány před částečky prachu a jinými nečistoty, které se víří vzduchem.

Zip Bed je k dispozici v několika barevných odstínech: v nabídce je paleta bílé, šedé a modré. Vedle designové podívané nabízí Zip postel i vysoký uživatelský komfort, ergonomické tvarování a pohodlné spaní.

během dne v tónech vysokého designuběhem dne v tónech vysokého designu
unikátní řešeníunikátní řešení
různá barevná pojetírůzná barevná pojetí

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…mpled-sheets

Článek Design v hlavní roli: postel na zip byl publikován 15. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...