Moderní doplňky pracovního stolu

Tagy:  kancelář, domácí kancelář, pracovna, domácí pracovna, pracovní stůl, stojan na tužky, stojan na bločky, vizitka, vizitky, box na papíry, doplňky pracovního stolu, na pracovní stůl, kancelářské doplňky

Sponzorované odkazy:

Moderní doplňky pracovního stolu

Pracovní stůl by měl disponovat jistým řádem a organizací, veškeré psací pomůcky, bločky, kancelářské doplňky by měly mít svoje místo. K tomu jsou určeny různé košíčky, pořadače, boxy nebo stojany na psací pomůcky.

Desk Set Professional je základní sada kancelářského příslušenství navržena tak, aby na pracovním stole nastal pořádek a dostatečný prostor pro práci. Tyto moderní kancelářské doplňky byly navrženy s ohledem na jednoduchost a funkčnost.

Všechny kusy obsažené v sadě jsou vyrobeny ze silného hliníku s matným eloxovaným povrchem. Laserem leptaný korek je použit na spodní části výrobků a zabraňuje tak nepříjemným zvukům či případnému otlučení.

Desk Set Professional se vyznačuje prvky jednoduchosti, funkčním designem a moderním provedením. Sada je ideální pro umístění na každém pracovním stole v moderních kancelářích nebo domácích pracovnách.

Sada obsahuje: pořadač na papíry nebo dokumenty, pořadač či stojánek na vizitky nebo pracovní papírky – lepítka, stojan na tužky, stojan na bločky. Jednotlivé díly jsou navrženy tak, aby do sebe jednoduše zapadaly.

Kolekce hliníkových stojanů disponuje minimalistickým pojetím s vysokým ohledem na elegantnost, exkluzivitu, nadčasovost a stylovost.

elegantní ozdoba každého pracovního stoluelegantní ozdoba každého pracovního stolu
dokonalá integrace do prostorudokonalá integrace do prostoru

Zdroj: http://www.deskology.com/…professional

Článek Moderní doplňky pracovního stolu byl publikován 7. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...