Pracovní stůl jako „ze škatulky“

Tagy:  stůl, pracovní stůl, kancelářské doplňky, kancelářské, pomůcky, stojan, stojánek, stojánky, pořadač, pořadače, office

Sponzorované odkazy:

Pracovní stůl jako „ze škatulky“

Pracovní stoly bychom velmi často mohli označit jako stoly odkládací, neboť smršť kancelářích pomůcek zaplavují většinu jeho plochy. Při běžné administrativní či jiné pracovní činnosti nemsí na stole chybět nejrůznější pořadače, stojany na tužky, kalendář, stojany na vizitky, bločky nebo post-ity. Pracovní stůl se tak během malé chvilky promění ve výstaviště nejrůznějších kancelářských potřeb.

Společnost Umamy se rozhodla vyplnit mezeru na trhu v oblasti kancelářského stolního vybavení. Nedostatečné atraktivní či moderní stolní vybavení, praktičnost řazení a úklidu na stolu, bylo důvodem výroby sady Office.

Sada Office obsahuje několik jednotlivých boxů, které slouží k různým pracovním činnostem. Díky těmto mini boxům, stojánkům, držákům a pořadačům disponuje pracovní stůl organizovaným dojmem.

Kolekce Office je zvláštní především díky materiálu, ze kterého je vyrobena – jedná se o beton. Netradiční materiál zaručuje jednotné umístění na pracovním stole a zároveň je možno všechny předměty využít jako těžítko.

Jednoduchá, elegantní a přitom moderní podoba sady Office zaručuje příjemné pracovní prostředí každé kanceláře.

elegantní kolekceelegantní kolekce
přehlednostpřehlednost
praktické využitípraktické využití
decentnostdecentnost

Zdroj: http://design-milk.com/…ice-by-umamy

Článek Pracovní stůl jako „ze škatulky“ byl publikován 11. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...