Textilní samolepky jsou hitem dětských pokojů

Tagy:  samolepky, samolepící, dekorace, samolepící dekorace, ozdoba stěn, doplňky, dekorace, interiérové dekorace, dětský pokoj, dětské pokoje, ozdoba, zdobení, výzdoba dětského pokoje, textil, textilní, textilní samolepky

Sponzorované odkazy:

Textilní samolepky jsou hitem dětských pokojů

Interiérové samolepky na stěnu se stávají hitem mnohých domácností, a to díky svým jedinečným vlastnostem. Během poměrně kratičké chvíle můžeme převléci stávající interiér do nového kabátu, a to za poměrně přijatelné peníze.

Na trhu jsou nabízeny různé druhy interiérových samolepek, stále se objevují nějaké novinky, které nabízejí úžasný design. K inovativním produktům v oblasti samolepících dekorací patří samolepky, které jsou vyrobeny čistě z textilních materiálů.

Australská společnost Mae vsadila na originalitu, výjimečné zpracování, prvotřídní design a stylové provedení. Kolekce dětských textilních samolepek je navržena tak, aby dokázala rozvíjet všechny dětské smysly.

Samolepky jsou vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů, které jsou šetrné nejen k životnímu prostředí, ale také hygienickému minimu. K dalším přednostem samolepek z textilu patří jejich opakované použití, děti si je mohou volně rozmisťovat po pokoji, a to z místa na místo – dle potřeby.

Nabídka zahrnuje rozmanité série samolepek: zvířátka, dopravní prostředky, dinosaury, pokrmy, princezny, … Ideální řešení, jak velmi vkusně přeměnit nudné dětské pokojíčky v originální prostor, ve kterém se budou dětičky cítit „jako doma“.

moderní pojetí dětského pokojemoderní pojetí dětského pokoje
široká paleta vzorů a motivůširoká paleta vzorů a motivů

zdroj: http://www.lovemae.com.au

Článek Textilní samolepky jsou hitem dětských pokojů byl publikován 1. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...