Vánoční dekorační látky, závěsy, tapety a samolepky zkrášlí domov

Tagy:  ozdoba, textilie, ubrus, vánoční svátky, světelný závěs, dečka, nálepky, samolepky

Sponzorované odkazy:

Vánoční dekorační látky, závěsy, tapety a samolepky zkrášlí domov

Vánoce jsou kvapem tady a spolu s nimi přichází také ta jedinečná a neopakovatelná atmosféra. Vánoce jsou těmi nejkouzelnějšími svátky právě proto, že si dáváme tolik záležet, aby vše bylo čisté a pěkné. K tomu nám pomáhají zejména nejrůznější ozdoby a dekorace, kterými lze zkrášlit každý pokoj a každé místo.

Dekorativní vánoční ubrusy

Textilií s vánočními motivy je na trhu mnoho a lze je použít jako závěs, ubrus, či přehoz. Taková dekorace není drahá, lze ji obměňovat a je k použití i mnoho let. Ať už se rozhodneme pořídit si velký ubrus přes celý stůl, či dáme přednost malé dekorativní dečce, vykouzlíme v místnosti okamžitě vánoční atmosféru. Konferenční stolek v obývacím pokoji, ale i stůl v jídelně můžeme zahalit do veselého barevného ubrusu. Zvolit můžeme typické barvy, vzory, ale i různé složité obrázky. Červený ubrus s bílými hvězdičkami je ještě poměrně decentní variantou. Jistě z něj však dýchá vánoční atmosféra. Dalšími oblíbenými barvami spojenými se svátky klidu a míru jsou zelená, modrá a také zlatá či stříbrná. Velmi často se setkáme s motivy zvonečků, stromků, svíček či zdobených jehličnatých větviček. Je jen na nás, jaké textilie si vybereme. Sladit v nich můžeme celou výzdobu. Stačí se držet optimálně dvou barev a zahalit do nic krásně celý byt. Pak už stačí jen provonět byt cukrovím, skořicí a pomerančem a Štědrý den brzo zaklepe na dveře.

Látky s vánočními motivy, autor: domacitextil.czLátky s vánočními motivy, autor: domacitextil.cz

Rozsviťte byt i zahradu

Poměrně snadným způsobem, jak dekoracemi potěšit sebe i kolemjdoucí je nezapomenout ani na výzdobu exteriéru. Světýlka blikající do ulice vypadají skvěle a navozují tu pravou náladu. Ozdobit lze jak dům samotný, tak i zahradu. Perfektním způsobem, jak udělat skutečně dojem, je pořídit si dlouhé světelné závěsy, které budou zářit do dáli. Ozdobit jimi můžeme klidně všechna okna a použít je lze i na zkrášlení stromků a podobně.

Světelné vánoční závěsy, autor: dekorace.czSvětelné vánoční závěsy, autor: dekorace.cz

Samolepky, co zkrášlí byt i nábytek

Samolepky na zeď jsou fantastickým způsobem, jak s minimálním úsilím vykouzlit velký dojem. Nálepky s vánočními motivy můžeme nalepit na zeď, nábytek či sklo a vnést tak do interiéru kouzlo svátků. Z nejrůznějších, ať už více či méně náročných vzorů si bezesporu vybere každý. Typické větvičky a svíčky zaujmou všechny věkové kategorie. Stromek s barevnými ozdobami zrovna tak. Poněkud modernější je tak trochu abstraktní překrásná samolepka se sobem s veselými barevnými kruhy.

V8noční samolepky na zeď i na nábytek, autor: tapeta-dekorace.czV8noční samolepky na zeď i na nábytek, autor: tapeta-dekorace.cz

Článek Vánoční dekorační látky, závěsy, tapety a samolepky zkrášlí domov byl publikován 15. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...