Samolepky – nevšední inspirace pro vaše stěny

Tagy:  samolepky na zeď, nálepky na stěny

Sponzorované odkazy:

Samolepky – nevšední inspirace pro vaše stěny

Dávno pryč jsou doby bílých stěn s dekorem lesklých válečků. Dokonce i doby tlumených bledých a nažloutlých odstínů. Módní vlny se střídají i v zařizování interiérů a tedy i ve zdobení stěn. Trendem dnešní doby jsou syté, pestré barvy a světlý nábytek doplněný samolepkami všech možných barev a tvarů. Nálepky na zeď nejsou určeny jen ke zdobení stěn, ale můžete je navíc umístit na jakýkoliv povrch, jako jsou např. skříně, lednice, zrcadla, dlažba či obklady, dveře, okna, nebo jakýkoliv nábytek.

foto: www.bestdesigntuts.comfoto: www.bestdesigntuts.com

Prostorné domy dostanou punc originality a lehkosti

Velké prostory a široké stěny přímo vybízejí ke změně a k odlehčení. Samolepky na zeď promění fádní či nevýraznou stěnu v jedinečný designový prvek a vnesou do interiéru nejen nejnovější trendy, ale především punc originality. Nechte promluvit váš osobitý vkus a pořiďte si samolepku na míru vytvořenou výrobcem přímo podle vašeho návrhu ve velikosti a v barvách, které budou s vaším interiérem ladit. Toto originální dílo se stane dominantou vašeho domu. Může zdobit obývák i ložnici stejně dobře jako dětský pokoj či kuchyň.

foto: freshome.comfoto: freshome.com

Kvalitní materiály a způsob aplikace jsou zárukou trvanlivosti

Samolepky jsou vyrobeny z kvalitního vinylu, např. materiálu Oracal, který splňuje požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Zeď před nalepením samolepky musíme důkladně očistit, případně zbrousit, aby byla hladká a samolepka dobře držela. Doporučuje se samolepku napřed přichytit malířskou páskou nanečisto a zkontrolovat její polohu. Pak už zbývá jen opatrně sloupávat zadní fólii a samolepku přilepovat postupně ke zdi. Pomáháme si stěrkou, kterou samolepku uhladíme a vytlačíme do stran vzduchové bubliny. Pro přesnou a přitom snadnou aplikaci složitějších motivů rozčleněných do více zón se používá přenosová fólie.

foto: www.bestdesigntuts.comfoto: www.bestdesigntuts.com

Pohrajte si s barvami

Vybírat si můžete z mnoha barev a velikostí u všech prodejců či výrobců. Výběr se řídí stávajícím zařízením pokoje, kde má být samolepka nalepena. Vhodnou barvu si můžete u výrobce vyzkoušet v počítači, abyste viděli, jak bude ve vašem interiéru působit. Barevně se samolepka sladí s bytovými doplňky při aplikaci na bílou zeď nebo může být bílá na syté barevné stěně či pestrá v barvách pokoje. Vše záleží jen na vašem vkusu, tvořivosti a fantazii.

Článek Samolepky – nevšední inspirace pro vaše stěny byl publikován 21. srpna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Šebestová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...