Chcete změnit vzhled vašich zdí a nechce se vám do malování? Zkuste samolepky na zeď

Sponzorované odkazy:

Chcete změnit vzhled vašich zdí a nechce se vám do malování? Zkuste samolepky na zeď

V posledním roce jsme strávili spoustu času doma. Mnoho z nás se pustilo do rekonstrukcí, natírání, malování, stěhování nábytku. Připadá vám však, že vašemu bytu chybí šmrnc a nechce se vám stěhovat komplet celý obývací pokoj, abyste si mohli vymalovat? Máme pro vás jednoduché a časově nenáročné řešení – samolepky na zeď.

Samolepky na zeďSamolepky na zeď

Samolepky na zeď měly svůj vrcholný boom před deseti lety, poté nadšení, které jejich uvedení na trh doprovázelo, trochu opadlo. Nyní se však opět vrací do módy. Nikoliv však v podobě kýčovitých nápisů jako je HOME, LOVE, FAMILY, ale zajímavých dekorativních obrazců.

Ozdobte si obývací pokojOzdobte si obývací pokoj

Vybírejte pečlivě

Dříve, než si pořídíte samolepku na zeď, pečlivě si vyberte výrobce. Některé samolepky jsou nekvalitní, nesprávně prořezané a při lepení se trhají. Není dobrý nápad je kupovat na Aliexpressu, protože ty jsou povětšinou velmi nekvalitní. Sice ušetříte nějaké peníze, ale jejich nalepení vás bude stát spoustu času a nervů navíc.

Ložnice díky nálepkám získá šmrncLožnice díky nálepkám získá šmrnc

Dvakrát měř…

Toto přísloví platí u samolepek určitě. Před nákupem samolepky si zjistěte, jak velký je výsledný ornament, pečlivě přeměřte zeď, či prostor, kam chcete samolepku nalepit. Většina prodejců již rozbalené samolepky nepřijme zpátky.

Vybírejte pečlivěVybírejte pečlivě

Před nalepením samolepky na zeď

Prostor, na který budete lepit samolepku, musí být čistý, bez mastnoty, či jiných fleků. Čistá zeď vám zaručí dokonalý výsledek. Přečtěte si návod, jak samolepku nalepit. Při jejím lepení nespěchejte, aby se vám nevytvořily nevzhledné bubliny. Klidně si křídou, která jde setřít, namalujte pomocné čáry na zeď, aby se vám podařilo samolepku nalepit napoprvé. Podruhé už lepit nebude. Při lepení postupujte pomalu a s rozvahou.

Máte tip na to, kde se prodávají zajímavé dekorativní samolepky na zeď?

Článek Chcete změnit vzhled vašich zdí a nechce se vám do malování? Zkuste samolepky na zeď byl publikován 17. srpna 2021 v 09.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...