Uspořádání nábytku v malém prostoru

Tagy:  nábytek, obývací pokoj, obývací stěny, moderní nábytek, rekosntrukce obývacího pokoje, zařizujeme obývací pokoj, regály, regálové systémy, malý dům, malý prostor, nábytek v malém prostoru

Sponzorované odkazy:

Uspořádání nábytku v malém prostoru

Sestavení a rozvržení nábytku v malých prostorách bývá velmi těžký a mnohdy nepředstavitelný úkol. Pokud nedisponujeme řádnou organizační tvorbou, může být rozmístění nábytku nejen chaotické, ale také nepraktické.

Dnes si ukážeme několik příkladů a poradíme, jak správně snoubit nábytek s malým prostorem. Aktuálním trendem je nábytek multifunkční a nábytek mobilní, jenž můžeme sestavit dle potřeby a prostoru. Vhodné jsou nábytkové sestavy typu modulárního provedení, které sestávají z několika drobnějších nábytkových boxů.

Multifunkční nábytek přináší interiéru několik výhod: slouží pro různé funkce a zabere minimum prostoru. Speciálně navržené stoly, mohou sloužit jako stoly jídelní a zároveň pracovní, sedací souprava může sloužit i jako postel nebo relaxační křeslo.

Vybírejme z nabídky závěsného nábytku, jelikož právě tento typ lze velmi dobře snoubit s malým prostorem. Závěsný nábytek je vhodný nejen do koupelen, ale také obývacích pokojů, jednotlivé skříňky můžeme rozmístit různě po stěnách.

V dětských pokojích jsou ideální kompletní nábytkové sestavy typu „vše v jednom“. Jedná se o kompletní sestavu spací, pracovní i zábavní části – horní patro vyplňuje postel, pod kterou se nachází psací stůl napojený na šatní skříně. Touto sestavou vznikne velká úspora místa.

dokonalá souhra nábytku s prostoremdokonalá souhra nábytku s prostorem
k důrazným aspektům patří optičnostk důrazným aspektům patří optičnost

zdroj: http://freshome.com/…-small-space

Článek Uspořádání nábytku v malém prostoru byl publikován 22. října 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...