Světelný nábytek od Moree

Tagy:  stolek, stolky, konferenční stolek, nábytek, interiérový nábytek, coffee table, konferenční stůl, koktejlový stolek, servírovací stolek, LED, osvětlení, světelný stolek, svítící, svítící stolek, moree

Sponzorované odkazy:

Světelný nábytek od Moree

Každému modernímu interiéru dominuje nábytek, který vedle stránky praktické zpravidla splňuje i stránku designovou. S pořízením nábytku lze experimentovat, vybírat kusy podle stávající interiéru, podle barevné či materiálové sladěnosti nebo jednoduše podle vlastního vkusu.

Nabídka nábytku je rozmanitá, škála materiálového provedení, stylů, tvarů, barev nezná hranic. Nápady designérů se doslova dennodenně přebíjejí s novými, aktuálními trendy. Nápaditým stylem a inovativním vzhledem přispěla pod pokličku aktuální nábytkové tvorby i společnost Moree.

Nábytek, označený štítkem Moree, představuje světlo a životní styl, který je vtěsnán do neživoucí podoby. Moree apeluje na design tvořený pro určitou skupinu zákazníků, kteří hledají originalitu, exkluzivitu a kvalitu. Individuální vzhled světelného nábytku překvapí nejen svojí funkčností, ale také stylem a nápaditostí.

Každý výrobek od společnosti Moree disponuje originálním stylem, osvědčenou praktičností v symbióze s moderním designem. Nejnovější kolekci tvoří světelné stoly, konferenční, příruční, odkládací, barové, restaurační, které jsou vhodné pro soukromé i komerční využití.

Nábytek se pyšní označením titulu 3v1 (stůl, lampa a design), jenž dokáže navodit extravagantní světelnou scénu na terase, v zahradě, restauraci, baru nebo v obývacím pokoji.

Nejluxusnější modely jsou k dostání ve verzi LED osvětlení na dálkové ovládání s diverzifikovanou funkcí šestnácti přednastavených ba­rev.

dokonalý prvek interiérudokonalý prvek interiéru
perfektní využití v restauracích, barech, kavárnách, klubech, …perfektní využití v restauracích, barech, kavárnách, klubech, …
vhodné i do zahradyvhodné i do zahrady
v různých barevných světlechv různých barevných světlech

Zdroj: http://mayflo.com/…e-lounge.htm

Článek Světelný nábytek od Moree byl publikován 22. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...