Bydlení ve stylu tropickém

Tagy:  dům, vila, moderní vila, honosná vila, tropy, tropické, tropický, minimalismus, otevřenost, tropický dům, architektura

Sponzorované odkazy:

Bydlení ve stylu tropickém

Tropický dům – ideální prázdninové sídlo pro komfortní rekreaci celé rodiny, v záplavě komfortu, neodolatelné přírody a luxusu.

Tropický dům se nachází přímo na malebné pláži, v rybářské vesničce jménem Mundaú-Ceará, v severovýchodní Brazílii. Vila zaujme především díky svojí unikátní střeše, která nese prvky otevřené architektury v kompaktní celistvé struktuře.

Objekt zahrnuje tři podlaží, horní část domu, v dominanci obývacího pokoje, disponuje maximálním otevřením celého prostoru. Venkovní prostorná terasa je plnohodnotně vybavena ke komfortnímu užívání, nachází se zde kompaktní kuchyně včetně nejmodernějších spotřebičů a jídelní kout.

Tropický dům je dílem společnosti Camarim Architects, která se zaměřuje na unikátní a luxusní stavby poskytující maximální uživatelský komfort. O luxusu vypovídají i použité materiály, včetně mramorové podlahy, luxusního stropu ze vzácných dřevin nebo luxusních dekoračních předmětů.

Unikátnost vily však tkví v propojení s přírodou, systém architektury domu umožňuje spojení se sluncem a zároveň stínem, které nabízejí kokosové palmy. Klimatizaci nahrazuje příjemný větřík, který profukuje všemi místnostmi a zlepšuje tak klima v místnosti, aniž by narušil či obtěžoval. Jedním slovem dokonalost.

architektonická unikátnost tkví v otevřenosti prostoruarchitektonická unikátnost tkví v otevřenosti prostoru
dokonalé propojení interiéru s exteriéremdokonalé propojení interiéru s exteriérem
luxus vnímání přírodyluxus vnímání přírody

Zdroj: http://mayflo.com/…gn-ideas.htm

Článek Bydlení ve stylu tropickém byl publikován 18. září 2010 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...