Stylové děliče pokojů

Tagy:  děliče, interér, rozdělovač, design, ocelová, dělič pokoje, rozdělovač místností, zástěna, interiérová zástěna, moderní, ocel, NYC, Una, Andra, nábytek, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Stylové děliče pokojů

Interiér může být v mnohých případech i přes nejexkluzivnější dekorace a doplňky stále holý, bez nápadu a fantazie. Ačkoliv je moderním trendem minimalismus, v některých objektech působí nadměrně nevyužitelný prostor neútulně.

Řešení přichází v podobě designových děličů prostoru, které působí nejen exkluzivně, ale také dotvářejí celkový charakter interiéru. Společnost Vital steel NYC je specialistou zaměřující se na výrobky z oceli a foukaného skla. Ocelové prvky jsou doplněny o skleněné bubliny, které mají za úkol navodit „hru se světlem“. Kombinace oceli a skla vytváří kontrastní vliv klidu, živosti a energie.

K nejnovější kolekci společnosti NYC patří série interiérových přepážek, které jsou vyrobeny v kombinaci skla a oceli. Kolekce ocelových interiérových děličů je rozdělena do dvou sérií pojmenovaných Una a Andra. Série Una je tvořena jediným dílcem, který propojuje plochu od stropu po podlahu. Série Andra se skládá ze tří panelových dílců, tento typ disponuje mobilním ztvárněním a nabízí tak uplatnění do všech interiéru.

Děliče mají za úkol nejen esteticky rozdělit jednu velkou místnost, ale také mají přispět k útulnosti a decentnosti interiéru. Dokonalý design je však také dokonale ceněn, základní verze začíná na 2 800 amerických dolarech. Tří panelový model lze pořídit již od 4 800 amerických dolarů.

přenádherná souhra materiálů i stylupřenádherná souhra materiálů i stylu
krása ruční prácekrása ruční práce

Zdroj: http://mayflo.com/…teel-nyc.htm

Článek Stylové děliče pokojů byl publikován 17. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...