Handmade aneb ručně dělané mísy

Tagy:  handmade, ruční práce, ruční tvorba, mísy, misky, ručně dělané, dekorace, interiérové dekorace, tácy, podnosy, plata, mísy na ovoce, ovocné mísy, ovocné misky, sklo

Sponzorované odkazy:

Handmade aneb ručně dělané mísy

Ozdobou každého interiéru jsou bezpochyby doplňky a dekorace, které navozují pocit útulnosti domova. Pro někoho mohou být dekorace pouze designovou záležitostí, pro jiného naopak záležitostí srdeční. Ať už je tomu jakkoliv, dekorace byly, jsou a věřím, že i nadále budou okrasou každého domova.

K designovým originálním dekoracím patří především ty, které jsou vyrobeny tradičním, poctivým řemeslem, tedy ručně. Takovou kolekcí se může pochlubit Carol Kipling, která svým výrobkům uděluje punc handmade.

Kreativní kolekce obsahuje skleněné, ručně vyráběné předměty, a to zejména tácy a mísy a dekorativní podnosy. Carolina při své práci spojuje dvě naprosto odlišné techniky, tu tradiční v kombinaci s moderní až téměř nadčasovou. Dle jejich slov by měla být technika ruční práce předávána dalším generacím s odkazem na minulost.

Kolekce dekorativních mís a táců je vyrobena z taveného skla, technikou leptání kyselinou v kombinaci s použitím nejrůznějších barevných variací. Všechny výrobky jsou ručně leštěné, každý kousek je pouze v jediném provedení, tedy unikátní originál.

Kolekce elegantních, vkusných a designově velkolepých táců, mís a podnosů je naprostým osvěžením každého moderního interiéru.

fascinující ruční prácefascinující ruční práce
vyvážená barevná sladěnostvyvážená barevná sladěnost
moderní osvěžení domovamoderní osvěžení domova

Zdroj: http://mayflo.com/…platters.htm

Článek Handmade aneb ručně dělané mísy byl publikován 15. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...