Grafické zdobení stěny

Tagy:  Blik Classic Dots, dekorace, interiérové dekorace, samolepky, samolepky na zeď, samolepka, kolečko, kruh, kruhy, design, styl, moderní, nálepky, stěna, zdobení stěny

Sponzorované odkazy:

Grafické zdobení stěny

Zdobení stěn v interiéru patří k velmi oblíbeným činnostem vylepšování domácnosti, avšak ne vždy jsou ohlasy takové, jaké by měly být. Pokud se rozhodneme zdobit stěny, myli bychom si nejdříve vše dobře promyslet.

Důležité je snoubit zdobící prvek se stávajícím interiérem, a to nejen barevně, ale i stylově. Důležitá je decentnost, zachování převládajícího stylu a schopnost poznat, kdy se zdobením přestat.

Aktuálním trendem je minimalismus, při kterém je třeba řídit se mottem „méně je více“. Samolepící kolekce Blik Classic Dots směrem minimalismu kráčí dokonale, a to v podobě svojí nejnovější nástěnné dekorace.

Kolekce je sestavena z různých stylů koleček, jednoduchých tvarem i barvou, avšak luxusním provedením pro zdobení interiéru. Balení obsahuje 16 kusů obtisků, které lze použít nejen na stěny, ale také na nábytek, obklady, sklo či keramiku.

Samolepící, odnímatelné dekorace umožní komukoli rychle a snadno vytvářet dekorativní vzory nebo vlastní nástěnné malby. Kolekce interiérových samolepek je vhodná nejen k soukromému užití, ale také do kanceláří či jiných veřejných prostor.

Velmi vkusné, jednouché a zároveň elegantní řešení výzdoby či oživení stávajícího interiéru. Někdy stačí opravdu velmi málo …

kolečková smršť v dokonalé symbiozekolečková smršť v dokonalé symbioze
elegance, vkus, design pod slovem kolečkoelegance, vkus, design pod slovem kolečko
naprostá souhranaprostá souhra

Zdroj: http://mayflo.com/…e-design.htm

Článek Grafické zdobení stěny byl publikován 13. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...