Kožená postel nabízí maximální komfort

Sponzorované odkazy:

Kožená postel nabízí maximální komfort

Ložnice patří k místům, ve kterých nabíráme sil a energii do nadcházejícího dne, o celkovém komfortu a odpočinku samozřejmě rozhoduje kvalitní postel. Výběr postele bychom tedy neměli nijak uspěchat, jelikož kvalita spánku se odrazí na kvalitě našeho života a zdraví.

Luxus může mít několik podob, záleží také na konkrétním člověku, jelikož pro každého představuje slovo luxus jiný pojem. V případě postele z kolekce a řady Glamour je luxus pouze jeden. Tím je kožená postel, která nabízí neuvěřitelný uživatelský komfort a designovou podobu.

Postel Glamour, nejnenovější výrobek pocházející z dílny společnosti Rossetto, představuje spánek a odpočinek ve velkém stylu.

Konstrukce postele je vyrobena ze dřevěných rámů v kombinaci s dřevěnou dýhou, povrch je tvořen nejjemnější kůži polstrovanou měkkým čalouněním. Postel Glamour je nabízena v několika základních velikostech, kterými jsou velikost queen, king a king size.

Ovšem tato luxusní postel je určena pouze pro několik vyvolených, jelikož její cena neodpovídá cenám standardního ba dokonce ani nadstandardního nábytku. Cena za tuto postel se pohybuje v astronomických výšinách, cení se na 4 200 amerických dolarů. Nutno dodat, že v ceně není započítána matrace, která vzhledem k luxusu postelu nebude nikterak levnou záležitostí.

LED podsvícení posteleLED podsvícení postele
luxusní designluxusní design
nadstandardní uživatelský komfortnadstandardní uživatelský komfort

Zdroj: http://mayflo.com/…-comfort.htm

Článek Kožená postel nabízí maximální komfort byl publikován 7. září 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...