Stolek nejen pro koktejl party

Tagy:  stolek, stolky, konferenční stolek, nábytek, interiérový nábytek, coffee table, konferenční stůl, víno, champagne, šampaňské, sekt, oslavy, party, koktejlový stolek, servírovací stolek, carlick

Sponzorované odkazy:

Stolek nejen pro koktejl party

V interiérech hrají významnou roli nejrůznější druhy stolků – konferenční stolky, noční stolky, jídelní stoly, pracovní stoly, počítačové stoly, odkládací stolky nebo příruční stolky. Novinkou jsou stolky koktejlové, kterou jsou určeny pro zvláštní a výjimečné okamžiky nejrůznějších typů party nebo oslav.

Impozantní kolekce kvalitních, archivních nebo šampaňských vín si zaslouží originální servis. Řešení přichází v podobě koktejlových nebo šampaňských stolků Carlick, které jsou k dispozici v různých tvarech, velikostí či povrchových úpravách.

Stolky Carlick disponují integrovaným chladícím kbelíkem, který slouží pro ochlazení všech druhů vinných nápojů. Centrální prostor lze také použít jako kbelík s ledem, který si mohou hosté volně odebírat do svých nápojů. Pokud zrovna kbelík nebudeme používat k chlazení láhví vína nebo jako prostor pro ledové kostky, můžeme využít např. k chlazení ovoce nebo delikates. Stolek nabízí různé možnosti využití, stačí zapojit fantazii a nápadům se meze nekladou.

Exkluzivní a originální stolek upoutá pozornost nejednoho hosta, který ocení nenapodobitelný nápad. Stolek si nalezen uplatnění nejen v soukromých domácnostech, ale také na větších, firemních akcích či večírcích.

všestranné využitívšestranné využití
různé tvarové provedenírůzné tvarové provedení
okrasa každé pártyokrasa každé párty

Zdroj: http://www.bornrich.org/…ather-around

Článek Stolek nejen pro koktejl party byl publikován 25. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...