Coffee table se 3D efektem

Tagy:  stolek, stolky, konferenční stolek, nábytek, interiérový nábytek, coffee table, konferenční stůl

Sponzorované odkazy:

Coffee table se 3D efektem

Coffee table neboli konferenční stolek, se nachází téměř v každém moderním interiéru. Jeho podstatnou funkcí je nabídnout svým uživatelům prostor pro odkládání nejrůznějších předmětů. Ve velké míře však slouží spíše jako předmět designový, dekorativní.

Designér, Todd Loewy, navrhující umělecké konferenční stolky, uvedla na trh designový bonbónek. Minimalistické pojetí konferenčního stolku s povrchem 3D motivu představuje moderní umělecké ztvárnění. Stolek Reflection je jedinečný a moderní umělecký konferenční stolek disponující květinovým designem v podobě materiálového zpracování červeného dubu.

Každý stůl je vyroben v kombinaci materiálů – kovu, dřeva, akrylu, speciální fotografie, kůže, práškového lakování a tvrzeného skla, které představuje povrchové zakončení.

Cena konferenčního stolku začíná cca na 1100 amerických dolarech, což je vzhledem k dosti vysoké finanční zátěži opravdu unikátní prvek interiéru. Se zvyšujícími se nároky či speciálními požadavky na podobu stolku, se zvyšuje i jeho cena. Květinový 3D motiv může být nahrazen jakýmkoliv jiným motivem, obrázkem, logem nebo fotografií.

květinový 3D efekt je ozdobou stolkukvětinový 3D efekt je ozdobou stolku
detailní propracování přináší originální řešenídetailní propracování přináší originální řešení

Zdroj: http://www.bornrich.org/…a-3-d-effect

Článek Coffee table se 3D efektem byl publikován 17. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...