Závěsný sedací nábytek v moderním interiéru

Tagy:  hammocks, houpací síť, nábytek, sedací nábytek, židle, křeslo, odpočinkové křeslo, relaxační křeslo, interiér

Sponzorované odkazy:

Závěsný sedací nábytek v moderním interiéru

Houpací síť patří k velmi oblíbeným doplňkům, které vyplňují zahrady domovů nebo chalup. Inovativní řešení a moderní alternativa houpací sítě, která vyplňuje interiéru domů se jmenuje závěsná židle Hammocks.

Pokud bychom chtěli najít výstižnější název, určitě bychom slovo židle zaměnili za houpací síť, jenž však tak docela houpací sítí není. Ať už je název jakýkoliv jedná se o novou generaci sedacího nábytku, který se bude velmi dobře vyjímat v moderních a prostorných domech.

Hammocks kombinuje prvky relaxace a odpočinku, svým uživatelům nabízí komfort spolu s vytvořením moderního prvku v objektu. Narozdíl od klasických houpacích sítí nevyžaduje Hammocks dva protilehlé stromy, stojany nebo tyče. Montáž spočívá v připevnění na kovové tyče, které jsou umístěny ve stropě domu nebo bytu.

Sedací nábytek Hammocks je vyroben z bílých pružných, syntetických panelů, které jsou navlečeny na kovové držáky. Jádro ocelové výztuže je ukryto do konstrukčního systému, které je přimontováno na stropě. V případě, že nás po čase přítomnost Hammocks omrzí, není nic snazšího než odmontovat nosnou konstrukci.

komfort v interiérukomfort v interiéru
vylepšená alternativa houpací sítěvylepšená alternativa houpací sítě
snadná montáž i demontážsnadná montáž i demontáž

zdroj: http://dornob.com/…mmock-design

Článek Závěsný sedací nábytek v moderním interiéru byl publikován 13. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...