Exkluzivní koupel – kolekce OCEAN

Tagy:  vana, koupelna, koupelnová vana, moderní vana, keramika, koupelnová keramika, koupací vana, koupací nádoba

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní koupel – kolekce OCEAN

Návrhář Manuel Dreesmann, mistr v manipulaci s tvary, který velmi rád experimentuje a do výrobků vkládá kousek ze svého života.

Manuel se tentokrát spojil se švýcarskou společností Bagno Sasso a výsledkem je kolekce OCEAN – koupelových van s vlastní osobností. Kolekce zahrnuje dva modely koupelnových van: Ocean Wing a Ocean Wave.

Vany se vyznačují především úžasnými liniemi, které kopírují vlny na moři a proměňují tak koupelnu v prostor moderního útočiště. Vany jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, zvaného Corian.

Oba dva modely disponují maximálním prostorem, zaručující vysoký uživatelský komfort, jenž vyzývá k delší době pobytu vně. Koupelnová vana Ocean Wing se liší především dřevěnou dekorací, která jakoby znázorňuje křídla.

Vana Wing disponuje rozměry: 2250 × 1000 × 750 mm a vana Wave je o něco větší: 3000 × 1500 × 780 mm. Kolekce koupelnových van Ocean zaručuje originální krásu tvarování, poskytující skutečně jedinečný zážitek, který funguje jako zdroj přírodní energie, a to v centru koupelny.

luxusní koupelluxusní koupel

zdroj: http://www.bagnosasso.com

Článek Exkluzivní koupel – kolekce OCEAN byl publikován 28. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...