Vodopád ve vaší koupelně: umyvadlo Abisko

Tagy:  koupelna, sanitární zařízení, umyvadlo, keramika, koupelnová keramika, vybavení koupelny, abisko, umyvadlo abisko

Sponzorované odkazy:

Vodopád ve vaší koupelně: umyvadlo Abisko

Koupelnový designový nábytek dokáže přeměnit prostor v elegantní a sofistikované místo, které nabídne svým uživatelům komfort a maximální funkčnost.

Aktuální trendy stále připomínají, že je v kurzu styl jménem minimalismus a decentnost. Tento designový směr se vyznačuje jednoduchostí, čistými liniemi a dokonalým snoubením se stávajícím interiérem.

Umyvadlo jménem Abisko je jasným příkladem toho, jak by měl minimalismus vypadat v praxi. Skulpturální koupelnové vybavení pochází z dílny estonské společnosti Eumar, ve spolupráci se švédskými designéry Johanem Kauppim a Larsem Sundstormem.

Ačkoli se může na první pohled jevit, že je umyvadlo složitým kusem, hodící se spíše do filmů sci-fi, opak je pravdou. Umyvadlo disponuje především jednoduchými prvky, které nechají dokonale vyniknout tekoucí vodu.

Umyvadlo je vyrobeno z velmi kvalitního materiálu, litého mramoru, jež je jediným výrobním zdrojem. Součástí umyvadla nejsou žádné vodovodní trubky ani odpad, což přispívá k dokonale souhře čistých linií.

Spuštění vody je opravdovým zážitkem, kaskádovité stékání vody končí v odtokovém žlabu, který je umístěn přímo v podlaze.

vodopád zahalen do uměleckého dílavodopád zahalen do uměleckého díla

zdroj: http://www.wethink.se/abisko

Článek Vodopád ve vaší koupelně: umyvadlo Abisko byl publikován 21. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...