Luxusní květináče ve variantě LED osvětlení

Tagy:  květináč, květináče, zajímavé květináče, nádoba na květiny, květinový obal, LED osvětlení

Sponzorované odkazy:

Luxusní květináče ve variantě LED osvětlení

Květináče zpravidla představují příjemné oživení a zpestření interiéru, a to především pro svůj designový charakter. Na našem trhu můžeme vybírat z nesčetné škály nejrůznějších variant, a to jak z materiálové, tak i stylového, tvarového a obsahového provedení. Dalo by se říci, že nás v této oblasti nemůže již nic překvapit, avšak důmyslné propracování designérů mluví o opaku.

Společnost Rotoluxe uvedla na trh květináče, které disponují LED osvětlení, jenž se s přicházejícím stmíváním přemění do nádherných rozsvícených lampiček. Na trhu jsou k dostání v různých tvarech i velikostí, vybírat můžeme i z náročnějších a exkluzivních typů.

LED osvětlení je v květinovém obalu důkladně zabudováno, a tak lze světélkující květináče používat i pro externí využití. Velmi dobře budou působit především na venkovní terase, balkonu nebo přímo na zahradě okolo bazénu.

Všechny LED květinové obaly jsou vyrobeny z recyklovaného plastu, tudíž můžeme říci, že výrobky jsou čistě ekologické produkty šetrné k životnímu prostředí. Materiál použitý k výrobě květníků je ze 100 % recyklovaného produktu a odsloužení může být květník opět 100 % recyklován. Tato ekologická běžící operace poskytuje nejen stylový zážitek, ale také čisté a bezpečné prostředí.

LED květinové obaly bychom mohly charakterizovat jako svěží a jednoduchý nápad s úmyslným určení udržitelné budoucnosti.

zajímavý designzajímavý design
světélkující květináče přinášejí luxus do interiéru i exteriérusvětélkující květináče přinášejí luxus do interiéru i exteriéru
perfektní design, perfektní oživení zahradyperfektní design, perfektní oživení zahrady

Zdroj: http://dornob.com/…-dark-garden

Článek Luxusní květináče ve variantě LED osvětlení byl publikován 6. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...