Technologie přichází do interiéru

Tagy:  nábytek, sedací nábytek, křeslo, taburet, sedák, stolička, židle, duende, klávesnice, pc, pc klávesnice

Sponzorované odkazy:

Technologie přichází do interiéru

Nábytek patří k nepostradatelnému interiérovému vybavení, jehož přítomnost v prostoru je nejen věcí estetickou, ale především praktickou. To, že bychom jeho výběr, a to zejména u sedacího nábytku, měli přizpůsobit pohodlí je věcí pro samozřejmou, nikoliv však jednoznačnou.

Komfort na dosah ruky, tak by se dala charakterizovat multifunkční nábytková sestava inspirovaná počítačovou klávesnicí. Designován společnost Duende uvedla na trh stolice, které jsou zvětšenou kopií jednotlivých klávesnicových bodů. Cílem japonské společnosti Duende je vytvoření produktové řady obohacené o současný životní styl a vybočení z řad stávající produkce ostatních společností. K

Nabídka zahrnuje sedátka v klasických počítačových odstínech, tedy v barvě béžové (s černými písmeny) nebo černé (s bílými písmeny). Jednotlivé sedáky jsou stohovatelné, což se ocení nejen v menších interiérech, ale i exteriérech.

Stolička je vyrobena ze silného plastu, polyethylenu, což je velmi pevný a odolný materiál. Také údržba sedáků je velmi praktická, což umožňuje jednoduché vnitřní i venkovní použití.

Klávesnicové sedáky jsou přínosem do každého interiéru, neboť jejich minimalistické a jednoduché provedení se dokáže snoubit s jakýmkoliv prostředím.

inovace interiérového nábytkuinovace interiérového nábytku
praktické a designovépraktické a designové
multifunkční využitímultifunkční využití

Zdroj: http://www.thedesignblog.org/…or-designing

Článek Technologie přichází do interiéru byl publikován 26. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...