Stropní svítidlo nevšedního designu

Tagy:  světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, lampa, lampy, stropní světlo, stropní svítidlo, nástenné světlo, nástěnné svítidlo, fuore ceiling lamp, lustr

Sponzorované odkazy:

Stropní svítidlo nevšedního designu

Stropní svítidla vyplňují každý interiér, jelikož světlo je základem lidského žití, bez něhož by nebyl život na Zemi. Světla mohou mít různé podoby, mohou být různých tvarů, barev, stylů i designů. Návrháři musí přicházet stále s novými a kreativními nápady, jelikož konkurence je veliká a zákazník nabažen.

Italská společnost Lima de Lezando uvedla na trh doslova designový skvost, který svítidlům kraluje. Závěsný atypický lustr, Furore Ceiling Lamp, se skládá ze sedmi různě profilovaných ocelových konstrukcí, které jsou zakončeny ručně vyráběnými skleněno-ocelovými stínidly.

Jemné světlo vytváří velmi příjemné, pohodlné a také teplé prostředí, které dokonale navozuje pocit útulnosti a harmonické atmosféry. Svým nápaditým a zajímavým designem odráží lustr život, prostředí klidné i rušné, atraktivní i klasické, extravagantní i překvapující. Lustr Furore je v dokonalé symbióze dvou prvků, jenž je klasika a modernita.

Lustr je vhodný především do prostorných a moderních interiérů, velmi dobře vyniknou v luxusních restauracích nebo exkluzivních hotelech. Je jedno, zda se bude lustr nacházet v soukromých či komerčních budovách, jelikož ozdobou interiéru bude kdekoliv.

design v hlavní rolidesign v hlavní roli
propracované detailypropracované detaily

Zdroj: http://design-milk.com/…ceiling-lamp

Článek Stropní svítidlo nevšedního designu byl publikován 14. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...