Nábytek ze zářícího dřeva

Tagy:  Nábytek, dřevěný nábytek, sedací nábytek, nábytek ze dřeva, stolička, stolek, konferenční stolek, odkládací stolek, light wood, woods collection, avanzini, svítící nábytek

Sponzorované odkazy:

Nábytek ze zářícího dřeva

Nábytek ze dřeva je zárukou dlouholeté životnosti, která je spojena s prvky trvalé hodnoty. Dřevo přináší do interiéru nejen svoje typické kouzlo, ale také uživatelský komfort a stoprocentní funkčnost.

Woods Collection, od italské nábytkářské společnosti Avanzini, je série dřevěného nábytku, jenž se ve tmě doslova rozzáří a přinese do interiéru světlo. Pozoruhodný pohled se naskýtá tehdy, když se z jednotlivých kusů nábytků doslova linou barevné světelné paprsky, které prosvítají mezi jednotlivými vrstvenými pláty dřeva.

Krédem společnosti Avanzini je vyrábět po celém světě ultramoderní nábytek z inovativních materiálů a technologií, které patří budoucnosti. Taková je i řada Woods Collection, nábytku etnického designu a exkluzivního designu, který vyniká svými jemnými a oblými tvary a ryze přírodními materiály.

Kolekce svítícího nábytku zahrnuje malé stoličky, které mohou sloužit jednak jako sedací nábytek a jednak jako malý konferenční nebo příruční stolek. Ideálně vyniknou především v exteriéru, kde se se stmíváním rozzáří do nádherných jemných odstínů. Dobře vyniknou na balkonech, terasách, ve venkovní pergole nebo altánku.

přenádherné strukturypřenádherné struktury
rozmanitá kombinace barevrozmanitá kombinace barev
exkluzivní designexkluzivní design

Zdroj: http://dornob.com/…or-furniture

Článek Nábytek ze zářícího dřeva byl publikován 11. června 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...