Zdravý spánek v moderním prostředí

Tagy:  ltd mod, nábytek, ložnice, ložnicový nábytek, postel, postele, moderní nábytek, bedroom furniture

Sponzorované odkazy:

Zdravý spánek v moderním prostředí

Spát zdravě a ve velkém stylu by mělo být krédem každého z nás, neboť zdravý spánek působí pozitivně na náš organismus. Pokud se dobře vyspíme, jsme aktivnější, plni energie, což se samozřejmě odrazí i na naší práci a náladě. Místnosti, která je určena k odpočinku a spánku, bychom měli věnovat řádnou pozornost, a to jak ve vybavení, tak i světlu a čerstvému vzduchu.

Kvalitní a komfortní ložnice je základem každého moderního interiéru, což dobře ví i společnost LTD Mod, specializující se výrobu nábytku a design interiérů. Hlavním krédem společnosti je vyrábět moderní, minimalistický a elegantní nábytek jež bude vyvážený bohatými designovými tóny, vysokou funkčností a sofistikovaným stylem.

Nová kolekce se zaměřuje na design, komfort a pohodlí ložnicového nábytku, jenž nabízí perfektní směs moderního minimalismu s příjemným dotekem přírody. Postele jsou vyrobeny z rustikálního dřeva, akátu mangium, které se vysokou dávkou odlišují od ostatních výrobků. Šatní skříně nabízejí dostatečný prostor pro uskladnění oblečení, a to formou závěsu na ramínka i vyskládání do poliček a šuplíků.

Nábytek společnosti LTD Mod je na první pohled rozpoznatelný, jelikož disponuje nádhernými, efektními křivkami a zdánlivě jednoduchým designem. Charakteristickým prvkem ložnicového nábytku od společnosti LTD Mod je bohatá elegance, vysoká kultivovanost a hluboký charakter.

minimalismus a prostorminimalismus a prostor
exkluzivní spaní v nábytku od společnosti LTD Modexkluzivní spaní v nábytku od společnosti LTD Mod

Zdroj: http://padstyle.com/…rniture/2331

Článek Zdravý spánek v moderním prostředí byl publikován 22. května 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...