Moderní květinové obaly: krása, funkčnost a věčnost

Tagy:  květináče, truhlíky, samozavlažovací truhlíky, keramické truhlíky, keramické květináče, obaly na květiny, obal, obaly, planters

Sponzorované odkazy:

Moderní květinové obaly: krása, funkčnost a věčnost

**Květiny jsou ozdobou každého interiéru i exteriéru, dodávají mu styl, eleganci a do prostoru přináší kousek přírody. Kouzlo a krása květiny vyzní sama o sobě, avšak pokud jsou její elegantní tóny podtrženy doplňkovým prvkem, mohou nad krásou až oči přecházet.

Řeč je samozřejmě o dekoračním obalovém materiálu, do kterého jsou květiny v interiéru i exteriéru umisťovány.**

Speciální švýcarská kolekce obalových materiálů, pocházející z dílny Greenform, nese celou řadu jedinečných prvků a detailů. Květinové obaly jsou vyrobeny ze 100 % přírodního materiálu, sestávajícího z recyklovatelného vlákna. Materiál tvoří cement, práškové vápno, celulóza, syntetické vlákno a voda.

Květinové obaly jsou určeny jak pro interiérové, tak i pro exteriérové využití, jelikož pevný materiál odolává všem přírodním živlům. Výrobky mají dvojí využití, můžeme použít nejen jako obalový materiál, ale také jako samotný květník. Obaly disponují drenážním otvorem a speciálním otvorem pro doplnění zálivky. Materiál umožní rostlině dýchat a regulovat vlhkost, díky čemuž zůstávají rostlinky stále čerstvé a svěží.

Obalové květníky společnosti Greenform jsou vhodné nejen do soukromých obydlích, ale také do komerčních a veřejných prostor. Velmi vkusně zdobí restaurace, bary, relaxační a wellnes centra či kancelářské budovy.

jednoduché, decentní, elegantníjednoduché, decentní, elegantní
souznění harmonie s praktičnostísouznění harmonie s praktičností

Zdroj: http://insideavenue.blogspot.com/…lanters.html

Náš tip: Zkuste letos moderní dřevěné truhlíky!

Článek Moderní květinové obaly: krása, funkčnost a věčnost byl publikován 14. května 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...