Osvětlení z tkaniny a lana

Tagy:  světlo, osvětlení, lustr, nástěnné světlo, lampička, umělé osvětlení, ode 1647

Sponzorované odkazy:

Osvětlení z tkaniny a lana

Umělé osvětlení je nezbytnou součástí každého interiéru, které svým uživatelům přináší vedle praktické funkce, také funkci estetickou. Naše příbytky zdobí různé druhy osvětlení, které je vyrobeno z rozmanitého materiálu, v rozmanitých tvarech a nepřeberné škále barev.

Luxusním a originálním typem osvětlení je model ODE 1647 pocházející z designové dílny Jacco Maris Design. Jak už název sám napovídá, jedná se o kolekci navazující na ódu luxusních lustrů pocházejících z počátku 17. století.

Za pomoci úchvatných nových materiálů 21. století bylo vytvořeno zcela unikátní a moderní světlo, které se jakoby přetransformovalo do daleké budoucnosti. Konstrukce světla je tvořena z kroucených měděných lanek disponující povrchovou úpravou UV.

Kolekce světel ODE 1647 se skládá celkem z patnácti lustrů , devíti stropních svítidel a pěti nástěnných svítidel. Svítidla jsou k dispozici v postříbřené mědi, černé pokovené mědi a standardním měděném odstínu. Designového odlišení je dosaženo devíti různými barvami typu velur a třemi metalickými barvami.

Kolekce unikátních lustrů kombinuje silný a vzrušující vzhled s elegantní harmonií a jemnou elegancí.

zpátky v 17. stoletízpátky v 17. století
umělecký design oku patrnýumělecký design oku patrný
kolekce zahrnuje i nástěnné lampičkykolekce zahrnuje i nástěnné lampičky

Zdroj: http://design-milk.com/…maris-design

Článek Osvětlení z tkaniny a lana byl publikován 23. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...