Dzmitry Samal: autor paralelní nábytkové kolekce

Tagy:  parallel world, parale furniture, dzimitry samal, nábytek, atypický nábytek, paralelní, interiérový nábytek, police, polička, lampa

Sponzorované odkazy:

Dzmitry Samal: autor paralelní nábytkové kolekce

Všeobecně můžeme říci, že nábytek utváří styl a celkový design interiéru. Jeho přítomnost v našem obydlí hraje významnou a mnohdy i nezastupitelnou roli, slouží nejen jako úložný prostor, ale také jako dominantní estetický prvek.

Nábytek může disponovat různými podobami, může být vyroben z rozmanitých materiálů, může mít klasický i atypický tvar, může být vestavěný či samostatně stojící. Podoba nábytku v našem interiéru je zpravidla věcí stylovou, která se řídí nejen dle našeho vkusu, ale také dle našeho finančního rozpočtu.

V dnešním putování, po designových novinkách, jsem si pro vás připravila netradiční pojetí interiérového nábytku. Jedná se o speciální nábytkovou kolekci, která sestává z několika paralelních modelů. Kolekce, pocházející z dílny mladého a kreativního návrháře Dzmitra Samala, sestává celkem z osmi položek. Zahrnuje dvě knihovničky, čtyři police a dvě lampy.

Nábytková kolekce má určitý filosofický smysl, jelikož nám připomíná možnost existujících paralelních světů našeho vesmíru. Paralelní nábytek je připojen ke zdi pomocí speciálního kotvícího systému.

Dle mého názoru se paralelní nábytková kolekce ubírá směrem retro stylu v kombinaci s futuristickými prvky. Ať tak či onak, jedná se o opravdu vystříbený styl, který nebude možno dosadit do kteréhokoliv interiéru.

paralelní nábytková kolekce Dzimitry Samalaparalelní nábytková kolekce Dzimitry Samala
atypické, ale inatypické, ale in
oživí interiér, zanechá otazníkyoživí interiér, zanechá otazníky

Zdroj: http://design-milk.com/…mitry-samal/#…

Článek Dzmitry Samal: autor paralelní nábytkové kolekce byl publikován 26. března 2010 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...