Moderní květináč od Månse Salomonsena

Tagy:  květináč, květináče, bylinky, cocoon, zajímavé květináče, nádoba na bylinky, ovocná mísa, mísa

Sponzorované odkazy:

Moderní květináč od Månse Salomonsena

Nejrůznější druhy bylin a bylinek provoňují nejen naši zahradu, ale mnohdy také interiér – konkrétně kuchyni či jídelnu. Čerstvé bylinky jsou nejen pastvou pro naše chuťové buňky, ale také pastvou pro oči a nos. Zpravidla je máme umístěné v malých květináčích na parapetu okna nebo přímo na kuchyňské lince. Mnohdy však zabírají místo nebo nám překáží při práci.

Moderní květináč od švédského návrháře Månse Salomonsena je kombinace dekorování, skladování, pěstování a kultivace pro náš interiér. Květináč slouží nejen jako nádoba pro pěstování nejrůznějších druhů bylinek, ale také jako mísa na ovoce, zeleninu či jiné dobroty.

Květináč je vyroben ze speciálního materiálu s přídavkem organických látek, které dokáží absorbovat vodu z ovoce a zeleniny, čímž se zároveň zchlazuje prostor s bylinkami. Absorbovaná voda z ovoce a zeleniny přispívá nejen k příznivým pěstitelským podmínkám koření, ale také zaručuje delší trvanlivost a čerstvost ovoce i zeleniny.

Moderní květináč lze jednoduše zavěsit do interiéru, dobře vynikne v prostoru okna, kde navíc přijímá příznivé účinky slunce a světla. Pokud váš dům či byt disponuje dostatečným prosvětlením, je možné květináč zavěsit téměř kdekoliv.

atypické řešeníatypické řešení
zajímavý nápad, výborný designzajímavý nápad, výborný design

Zdroj: http://design-milk.com/cocoon/#…

Článek Moderní květináč od Månse Salomonsena byl publikován 22. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...