Hodinami zvýrazníte interiér

Tagy:  hodiny, nástěnné hodiny, analogové hodiny, ručičkové hodiny, oras

Sponzorované odkazy:

Hodinami zvýrazníte interiér

Stroj času, se kterým nenávratně mizí minuty, hodiny, dny, týdny, měsíce a roky, se nachází v každé domácnosti. Ačkoliv na našem trhu existují nevšední a velmi zajímavé hodiny, v interiérech se zpravidla objevují standardní, klasické hodiny běžných tvarů. K nejčastějším typům patří kulaté hodiny, které jsou z hlediska uživatelů nejen praktické, ale oku příjemné.

O tom, že hodiny nemusejí být pouze ukazatelem času, nýbrž i designovým skvostem nás přesvědčila návrhářka Vilija Marshall. Hodiny disponují nejen velmi zajímavým tvarem, ale i jistou dávkou modernosti a hravého přístupu k tradičnosti.

Hodiny jsou vyřezávány laserem, k výrobě byl použit přírodní ořech, jehož povrchová struktura je zakončena jasným leskem. Zákazníci mohou vybírat ze čtyř barevných odstínů hodinových ručiček, a to v barvě žluté, oranžové, růžové nebo tyrkysově modré. K dostání jsou za 165 amerických dolarů za kus, což není částka příliš nízká, avšak o to větší je zaručena jejich originalita.

Hodinami ORAS můžeme zvýraznit interiér a dodat mu jistý nádech exkluzivity, jenž zaujme každého příchozího. Teplé přírodní dřevo se stává novým funkčním uměním, které naše příbytky doslova oživý.

zvýrazněmě interiér hodinamizvýrazněmě interiér hodinami
rozmanité řešení tvaru, barevné pojetí ručičekrozmanité řešení tvaru, barevné pojetí ručiček

Zdroj: http://design-milk.com/oras-clocks

Článek Hodinami zvýrazníte interiér byl publikován 21. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...