Veselé dávkovače potravin

Tagy:  smartspace, dry-food dispenser, zevro, dávkovač potravin, suché potraviny, úschova potravin, těstoviny, rýže, corn flakes, dózy na potraviny, plechovky na potraviny

Sponzorované odkazy:

Veselé dávkovače potravin

Najít správný úložný prostor pro potraviny je vskutku záludným oříškem pro většiny českých domácností. O to horší je to v případě surovin, které používáme dennodenně a tudíž je potřebujeme mít při ruce. Řešením pro většiny z nás jsou skleněné dózy, nejrůznější plechovky, krabičky nebo sáčky, které se volně povalují na kuchyňské lince.

Dokonalým řešením jsou veselé dávkovače, které nabízejí estetický i praktický úložný prostor pro suché potraviny. Dávkovače přinášejí do kuchyní moderní řešení skladování potravin a jsou ideální pro maximalizaci prostoru.

Velmi snadné umístění dávkovače na zeď zajistí volný pohyb při práci v kuchyni. Potraviny umístěné v dávkovači jsou velmi dostupné všem členům domácnosti, stačí jednoduše otočit kolečkem a obsah máme v misce. Ideální pomocník pro rodiče, kteří přítomností dávkovačů podpoří nezávislost dětí, jelikož se naučí sami a velmi rádi obsluhovat.

Dávkovače jsou navrženy tak, aby v nich potraviny vydržely čerstvé po dobu čtyřicet pět dní. Dávkovače můžeme plnit těstovinami, rýží, kávou, ořechy, fazolemi, ovesnými vločkami, corn flakesy nebo cukrovinkami.

Dávkovač Smart Space je účinný pomocník do každé kuchyně, který lze pořídit přibližně za 50 amerických dolarů.

velmi praktický pomocník do každé domácnostivelmi praktický pomocník do každé domácnosti
nástěnné dávkovače nezabírají žádné místonástěnné dávkovače nezabírají žádné místo

Zdroj: http://design-milk.com/…ser-by-zevro

Článek Veselé dávkovače potravin byl publikován 16. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...