Polštáře pro vaši kreativní ložnici

Tagy:  ferm living, creative cushions, polštáře, polštářky, dekorativní polštáře, dekorace, ložnice, lůžkoviny

Sponzorované odkazy:

Polštáře pro vaši kreativní ložnici

K ložnicím neodmyslitelně patří lůžkoviny, přikrývky a polštáře, které mohou být doplněny menšími dekorativními nebo praktickými polštářky. Přítomnost menších polštářků v ložnicích je dvojího charakteru. Slouží jako estetický doplněk ložnice, jimiž se zvýrazní celkový dojem postele. Druhé, užitkové hledisko polštářků, nám poskytuje uživatelský komfort při čtení, podpěře hlavy, dívání se na televizi nebo jakékoliv další činnosti.

V dnešním díle se zaměříme na polštáře, které disponují nevšedním vzhledem, jenž dokáže probudit každou ložnici do rozzářeného dne. Kolekce kreativních a ultramoderních polštářů pochází z dílny společnosti Ferm Living.

Potisk polštářů se nese v duchu zábavné a kreativní grafiky, která vnese do interiéru novou dimenzí podobu. Minimalismus a decentnost barevného provedení potisku dodává polštářkům exkluzivní styl. Kombinace bílé a černé barvy je variantou vhodnou do všech stylů interiérů.

Polštáře jsou k dostání za 65 Euro, není však uvedeno, zda cena zahrnuje i výplň polštáře. Vzhledem k nepříliš nízké ceně je pravděpodobné, že se jedná o komplet, tedy včetně výplně.

V naší fotogalerii se můžete nechat inspirovat velmi vkusnými potisky, které potěší oko a rozzáří interiér.

kreativní řešení pro váš interiérkreativní řešení pro váš interiér
atypická grafika vnese do interiéru osvěženíatypická grafika vnese do interiéru osvěžení
nevšední design, originální myšlenkanevšední design, originální myšlenka

Zdroj: http://freshome.com/…ive-bedrooms

Článek Polštáře pro vaši kreativní ložnici byl publikován 9. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...