Květináč naruby – to je SKY PLANTER

Tagy:  květináč, květináče, sky planter, boskke, květiny, kytky, rostliny, sázení rostlin

Sponzorované odkazy:

Květináč naruby – to je SKY PLANTER

Květiny jsou okrasou každého interiéru, dokáží dodat prostoru určitý prvek vznešenosti, vnést do interiéru kousek přírody. Zdobí každou místnost, nezáleží na tom jestli se jedná o rostliny kvetoucí nebo stále zelené Záleží však na tom, v čem a kde se květina nachází.

S inovací obalových květinových materiálů a jejich polohy přišla novozélandská společnost BOSKKE. Cílem této společnosti je změnit způsob lidského vnímání květinové krásy. Dle jejich názory jsou rostliny v interiéru zpravidla odsunuty do odlehlých koutů, rohů místností nebo na okenní parapet. Společnost BOSKKE se snaží vnést do interiérů květinovou krásu, a to v podobě speciálního květináče SKY PLANTER.

Nevšednost, originalita a unikátní design květináče tkví především v jeho obrácené poloze. Květináč je zavěšen ze stropu a květina je obrácena „vzhůru nohama“ nebo spíše „vzhůru kořeny“. Vysypání zeminy zabraňuje speciální kroužek, který se umístí na povrch. Poté již můžeme bez obav květinu zavěsit a nechat ji houpat v prostorovém víru.

Vedle nezpochybnitelného designu, patří k jeho přednostem úspora vody, kdy snížíme zalévání rostlin až o 80%. Díky speciálnímu zavlažovacímu systému květináče můžeme rostliny zalévat cca jedenkrát do měsíce. K dalším výhodám patří lepší okysličení vzduchu, v prostoru bude stále profitovat čerstvý, filtrovaný vzduch.

speciální kroužek zabraňuje vysypání zeminyspeciální kroužek zabraňuje vysypání zeminy
pro řadu druhů květin je tato poloha přirozenápro řadu druhů květin je tato poloha přirozená
ve volném prostoru vyniknou nejen stálo zelené, ale i kvetoucí rostlinyve volném prostoru vyniknou nejen stálo zelené, ale i kvetoucí rostliny

Zdroj: http://design-milk.com/…-sky-planter

Článek Květináč naruby – to je SKY PLANTER byl publikován 6. března 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...